Antena Meniu Search
x

Ducesa Catherine, ducele William şi prinţul George au început vizita oficială în Noua Zeelandă

Ducesa Catherine, ducele William şi prinţul George au ajuns, în această dimineaţă, în Noua Zeelandă, unde vor petrece următoarea săptămână în cadrul primei vizite oficiale a celui mai nou moştenitor a familiei regale din Marea Britanie.

Vezi și

 Din noua Zeelandă, ei se vor îmbarca spre Australia, în cadrul turneului ce se va desfăşura pe o perioadă de trei săptămâni. Ducele şi Ducesa de Cambridge, împreună cu copilul lor, prinţul George, au aterizat cu un avion privat în capitala Noii Zeelande.

Dacă fanii şi membrii familiei regale din Noua Zeelandă le-au oferit o primire călduroasă, nu acelaşi lucru se poate spune despre vremea de afară, care a fost mohorâtă. Cu toate astea, Ducesa Catherine a strălucit într-un costum roşu-aprins, cu o bonetă asortată, în timp ce soţul ei a purtat un costum.

Prinţul George, în vârstă de numai opt luni, a privit cu uimire, din braţele mamei sale, mulţimea ce îi aştepta pe aeroport.

Astăzi, familia de Cambridge va asista la ceremonia prin care li se va ura bun-venit în Noua Zeelandă, însă mâine va lua o pauză pentru a prinde puteri pentru vizitele oficiale programate zilele viitoare, în care vor face, fără nici o îndoială, şi baie de mulţime.

Pentru a sărbători acest eveniment istoric, copiii din mai multe şcoli au realizat diverse formă de artă, ce poartă însemnele Regatului Unit. Cei mici au o singură dorinţă.

53 de copiii au avut şansa de a primi biletul de aur, prin care sunt invitaţi să o cunoască pe Ducesa. Ei stau într-o casă de ajutorare a copiiilor cu boli cronici, la care va poposi şi Kate.

Ducesa de Cambridge este protectoarea mai multor organizaţii pentru copii din Regatul Unit şi vrea să afle mai multe şi despre astfel de ONG-uri din Noua Zeelandă. Kate, William şi George vor pleca pe 16 aprilie în Australia, unde îşi vor continua turneul ce va dura circa trei săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ducesa Catherine, ducele William şi prinţul George au început vizita oficială în Noua Zeelandă