Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 20 de ani din UK şi-a pus capăt zilelor, fără un bilet de adio: „Ne-ai învăţat ce înseamnă dragostea, zbor lin printre îngeri”

Lacrimi şi suspine pentru o întreagă comunitate, după ce o tânără de 20 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa, săptămâna trecută, în mod complet neaşteptat. Familia şi prietenii au lăsat zeci de mesaje în amintirea acesteia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.03.2021, 11:48

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Leonie Baigan, în vârstă de 20 de ani, s-a stins din viață în Edinburgh, după o perioadă dificilă în care luptase pentru sănătatea ei mintală. Deşi afişa mereu un zâmbet şi era sursa de bucurie a familiei şi prietenilor, tânăra suferea enorm şi nu îşi găsea locul. Avea probleme de concentrare deseori, fiind absorbită de o tristeţe constantă, dar rrefuza să arate acest lucru şi celor dragi.

Tânăra de 20 de ani s-a sinucis

Prietenii o numeau „cel mai dulce înger” şi nu şi-a închipuit nimeni că va renunţa la tot pentru a pleca pentru totdeauna.

„Draga mea verişoară. Nu am cuvinte de spus, sunt tulburată, am inima frântă şi sunt într-un şoc de când am aflat de plecarea ta din această lume.Ştiu însă că îngerii de Sus se vor îngriji de tine şi că ai devenit deja unul dintre ei, arătându-le cum să petreacă şi cum să se distreze. Leonie, ești și vei fi întotdeauna o inspirație pentru toţi cei care te-au cunoscut și îți mulțumesc pentru toate amintirile noastre frumoase împreună. Ne-ai învățat cum să iubim, să avem grijă și să îi ajutăm pe ceilalți și nu pot să-ți mulțumesc suficient. Știu că veți avea grijă de noi toți, zbor lin alături de îngeri, frumoasa mea. Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele” a fost mesjaul lăsat de un membru al familiei.

„Cea mai tristă veste, îngerul nostru. Îmbrăţişaţi-vă aproapele tot mai strâns şi fiţi buni. Viaţa e prea scurtă!”

„Leonie a fost un suflet atât de frumos, dar a plecat atât de repede...”

„Să străluceşti de acolo de sus, draga mea. Te vom iubi pentru totdeauna. Odihneşte-te în pace!”

Cei dragi au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta familia în privinţa costurilor de înmormântare, precum şi pentru a sprijini persoanele care luptă cu problemele de sanătate mintală. Potrivit The Sun, peste 7.300 de lire sterline strânse până acum.

„Sănătatea mintală este şi astăzi stigmatizată, dar este reală şi normală şi dacă lucrăm împreună și creștem gradul de conștientizare pentru a-i ajuta pe ceilalți vom ajunge într-un loc mai sănătos. Familia Leonie a spus astăzi că toate costurile înmormântării sunt acum acoperite, astfel încât toate fondurile strânse vor fi destinate înființării unei asociaţii în numele ei pentru a-i ajuta pe ceilalți care suferă şi au probleme cu sănătatea mintală. Vă mulțumesc din nou, vă rog să cereţi ajutor celor din jur atunci când aveţi nevoie de acest lucru” a scris David Alexander, care a creat pagina de strângere de fonduri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O tânără de 20 de ani din UK şi-a pus capăt zilelor, fără un bilet de adio: „Ne-ai învăţat ce înseamnă dragostea, zbor lin printre îngeri”