Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "E o nebună radicală de stânga. Dacă devine preşedinte, nu vom mai avea ţară". Trump, nou atac al adresa Kamalei Harris în interviul cu Elon Musk

Unul dintre cele mai aşteptate interviuri ale anului în Statele Unite a fost difuzat în direct pe platforma de socializare X. Elon Musk şi Donald Trump au discutat despre imigranţi ilegali, alegerile prezidenţiale şi dictatori străini. Conversaţia a avut loc cu 40 de minute întârziere, din cauza unui atac al hackerilor.

de Redactia Observator

la 13.08.2024 , 21:25

Promovat de Elon Musk pe reţeaua lui de socializare drept un interviu fără subiecte tabu, transmisiunea live a părut a fi o discuţie între doi prieteni. Şeful Tesla i-a oferit ocazia lui Trump să îşi atace rivala la preşedinţie, Kamala Harris, pe tema imigraţiei ilegale. "Cred că peste 20 de milioane de oameni au intrat în țara noastră. Mulți vin din închisori, din instituții mintale. Și mulți sunt teroriști. Acum încearcă să spună că nu a avut nicio legătură cu asta, dar minte (n.red. Kamala Harris). A fost numită "ţarul frontierelor" din prima zi. Este o nebună radicală de stânga. Dacă devine preşedinte, în scurt timp nu vom mai avea ţară", a declarat Donald Trump.

Musk a explicat de ce îl susţine pe Trump la alegerile din toamnă

Câteva minute mai târziu, Trump a revenit cu o afirmaţie şocantă despre Kamala Harris. "Am văzut o poză cu ea în revista Time. Arăta de parcă era cea mai frumoasă actriţă care a trăit vreodată, era un desen. Arăta foarte mult ca marea noastră primă doamnă, Melania", a declarat Donald Trump. Timp de două ore şi cinci minute, Trump a vorbit despre inflaţie, încălzire globală şi încercarea de asasinat asupra lui. Miliardarul de 78 de ani a atacat Uniunea Europeană pentru că nu ajută financiar Ucraina la fel de mult ca Statele Unite. "Eu spun: "De ce nu este egalizată contribuția? De ce nu plătește (UE) cât plătim noi?" Este o treabă mult mai importantă pentru ei pentru că sunt aproape (de război), noi nu suntem", a declarat Donald Trump.

Vezi și

Potrivit CNN, Trump a făcut 20 de afirmaţii false în timpul conversaţiei. Un lucru care nu l-a deranjat pe şeful Tesla şi Space X. Musk a explicat de ce îl susţine pe Trump la alegerile din toamnă. "Contează enorm pentru securitatea globală dacă preşedintele american este o persoană de care dictatorii malefici sunt speriaţi. Priviţi imaginile cu tentativa de asasinat! Preşedintele Trump arată precum cineva cu care nu vrei să te pui", a declarat Elon Musk.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » "E o nebună radicală de stânga. Dacă devine preşedinte, nu vom mai avea ţară". Trump, nou atac al adresa Kamalei Harris în interviul cu Elon Musk