Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"E o plăcere să duci războaie". Kadîrov spune ce ar face dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin

Liderul cecen și un aliat cheie al lui Vladimir Putin a explicat ce ar face dacă ar fi în locul președintelui rus. Acesta a adăugat, într-un mesaj pe Telegram, că "războiul este o plăcere".

de Redactia Observator

la 07.06.2022 , 10:51

"E o plăcere să duci războaie". Kadîrov spune ce ar face dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin
"E o plăcere să duci războaie". Kadîrov spune ce ar face dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin - Profimedia Images

„Dacă ar fi după mine, aș lua toate acele state europene bune de nimic, care spun lucruri indecente despre președintele nostru și despre poporul rus. Aș lua acele state și apoi America nu ar mai avea aliați rămași”, a declarat Kadîrov.

“Războiul ar trebui să dureze până când aceste țări ridică toate sancțiunile și își cer scuze. Este un război pentru fericirea oamenilor. E o plăcere să duci războaie”.

Kadîrov a publicat mesajul pe canalul său de Telegram, fiind ulterior tradus de jurnalistul BBC Francis Scarr. Acesta îl citează pe Vladimir Putin, care spunea că "noi murim ca martiri, iar ucrainenii doar mor”.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu o săptămână, liderul cecen anunța cucerirea orașului Severodonețk, de către ruși și ceceni, și a acuzat propaganda rusă de minciună, după ce televiziunea Rossiya-24 anunțase că doar 30% din oraș fusese cucerit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » "E o plăcere să duci războaie". Kadîrov spune ce ar face dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin