Antena Meniu Search
x

Momentul în care o elevă este atacată de un hoţ în timpul orelor de curs online (Video)

O elevă din Mexic a fost legată şi lovită de un hoţ, în timpul unei spargeri în propria casă. Întregul moment a fost surprins de colegii ei de clasă, prin intermediul unei conferinţe online.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 26.08.2020, 19:04

Imagine reprezentativă cu un hoţ
O elevă a fost atacată de un hoţ în timpul orelor de curs online - iStock | Getty Images
  • Bărbatul a observat că este filmat şi a închis computerul.
  • A găsit cheile de la maşina familiei şi s-a făcut nevăzut.

Hoţul a intrat în casă când fata, identificată ca fiind Ariana Sofia Hernandez Aldama, potrivit ecranului din chat, asista la câteva lecţii predate de profesoara lor prin Zoom. Incidentul a avut loc în Durango City.

În imagini, copila apare legată, stând nemişcată, încercând probabil să nu atragă atenţia bărbatului asupra camerei de filmat pornite. Omul, purtând o şapcă de baseball, este văzut căutând frenetic prin cameră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, acesta a observat că este filmat şi a închis computerul. A găsit cheile de la maşina familiei şi s-a făcut nevăzut.

Antonio Bracho, directorul Securității Publice Municipale, a raportat că s-au primit mai multe apeluri de ajutor din partea colegilor de clasă ai fetei, martori la incident.

Autorităţile au ajuns imediat la casa fetei, însă atacatorul fugise deja.

Copila a fost inclusă într-un program de consiliere şi asistenţă, iar poliţia locală şi parchetul din Durango au raportat că hoţul a fost identificat, dar nu a fost încă găsit, deşi maşina furată a fost recuperată.

Potrivit Daily Mail, Antonio Bracho a subliniat că în opinia sa va fi doar o chestiune scurtă de timp până când hoţul va fi prins şi pedepsit pentru faptele sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o elevă este atacată de un hoţ în timpul orelor de curs online (Video)