Antena Meniu Search
x

Video Elicopterele armatei ruse survolează permanent oraşul Severodonetsk. Oficialii din Lugansk spun că pierderile umane nu pot fi calculate

Una dintre ultimele zone controlate de ucraineni în Lugansk, este sub asaltul continuu al rușilor şi ar putea cădea în mâinile invadatorilor în orice clipă. Între timp, liderii occidentali îi cer lui Vladimir Putin să negocieze direct cu Volodimir Zelenski.

de Redactia Observator

la 30.05.2022, 15:07

Vezi și

Elicopterele armatei ruse survolează periferia oraşului Severodonetsk pe măsură ce bombardamentele se intensifică în oraş. Guvernatorul regiunii Lugansk spune că oamenii sunt baricadaţi în adăposturi, iar pierderile umane şi pagubele materiale nu pot fi calculate. În tot acest haos, civilii încearcă cu disperare să părăsească oraşul. Majoritatea refugiaţiilor s-au oprit la Bakhmut, în Doneţk dar şi acest oraş se află în vizorul armatei ruse. "Situaţia este foarte complicată. Zonele-cheie unde se duc lupte pe front rămân Severodoneţk, Lisichansk, Bakhmut, Popasna", a declarat Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei.

Rusia a reluat bombardamentele şi în regiunea Harkov, vizitată chiar astăzi de preşedintele Zelenski. Sub asediu este si oraşul Nikolaiev, obuzele au lovit un cartier rezidenţial şi o grădiniţă. Într-o conversaţie telefonicăd e 80 de minute. Emmanuel Macron şi Olaf Scholz i-au cerut lui Vladimir Putin să negocieze direct pacea cu Zelenski. Între timp, surse din servicile secrete ruseşti citate de jurnaliştii britanici spun că liderul de la Kremlin a fost anunţat de medici că mai are doar 3 ani de trăit şi că va avea probleme tot mai mari de vedere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Elicopterele armatei ruse survolează permanent oraşul Severodonetsk. Oficialii din Lugansk spun că pierderile umane nu pot fi calculate