Antena Meniu Search
x

Video Elon Musk a dezvăluit că are Sindromul Asperger, la Saturday Night Live. Glume și ironii pe seama reputației de geniu

Antreprenorul miliardar Elon Musk, directorul general al Tesla, s-a declarat, sâmbătă seară, prima persoană cu sindromul Asperger care găzduieşte emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC, potrivit Variety.

de Redactia Observator

la 09.05.2021, 17:36

Antreprenorul Elon Musk
Antreprenorul Elon Musk, la Saturday Night Live - Saturday Night Live via Youtube

În monologul de deschidere, Elon Musk a completat: „Sau, cel puţin, sunt prima persoană care recunoaşte asta”. Persoanele diagnosticate cu această afecţiune interpretează diferit altor oameni mediul în care trăiesc. Antreprenorul, în vârstă de 49 de ani, a continuat remarcând că nu are o mare variaţie a intonării în modul în care vorbeşte, „ceea ce mi-a fost spus că e bine pentru comedie”. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputaţiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor şi partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabilă şi a spus că este de părere că „umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară”. Elon Musk a glumit şi pe seama numelui copilului lui, care „se pronunţă ca atunci când o pisică aleargă pe tastatură”, şi a deplâns volumul discuţiilor despre el în presă şi pe reţelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

Elon Musk a adus-o pe mama lui pe scena „Saturday Night Live”

„Oamenii sunt reduşi la cele mai tâmpite lucruri pe care le-au făcut vreodată”, a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, când a fost suprins fumând marijuana în timpul unui podcast găzduit de Joe Rogan. Pentru că sâmbătă a fost sărbătorită Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scenă pentru un moment special, în timpul monologului.

„Îţi aminteşti când aveam 12 ani şi am creat primul meu joc video?”, a întrebat-o el. „Îmi amintesc că ţi-au dat 500 de dolari. Erai prea tânăr să îţi deschizi un cont în bancă, aşa că a trebuit să deschid eu unul pentru tine”, a răspuns mama lui. „Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate”, a adăugat ea.

Sindromul Asperger, boala micilor genii, nu are leac

Sindromul Asperger este o tulburare comportamentală din spectrul autistic. De el suferă copiii minune, cu o inteligență peste medie, cărora le este, însă, greu să se integreze în colectiv.

Această boală genetică îi face pe micuți să fie neînțeleși de cei din jur. De multe ori, doar părinții știu cum să le facă viață mai ușoară. La școală sau în orice altă colectivitate, oamenii care suferă de Asperger sunt de multe ori evitați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Elon Musk a dezvăluit că are Sindromul Asperger, la Saturday Night Live. Glume și ironii pe seama reputației de geniu