Antena Meniu Search
x

Video Emmanuel Macron filmat în timp ce cântă alături de un grup în centrul Parisului. Tinerii erau parte a unei grupări de extremă dreapta

Emmanuel Macron nu se arată impresionat de protestele masive faţă de reforma pensiilor, pe care a trecut-o în forţă prin parlament. După discursul televizat de luni, preşedintele s-a plimbat pe străzile Parisului şi, la invitaţia unui grup de tineri, a cântat, împreună cu ei, o melodie populară din Pirinei.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 08:31

Vezi și

Dar înregistrarea difuzată imediat pe reţelele sociale a generat o nouă controversă. S-a aflat că tinerii corişti amatori sunt, de fapt, afiliaţi unei grupări de extremă dreapta, care a preluat şi cântece militare din Germania nazistă.

Palatul Elysee a confirmat autenticitatea înregistrării dar a subliniat că Macron nu avea de unde să ştie orientarea politică a grupului întâlnit, din întâmplare, pe stradă. Oricum, cu popularitatea în cădere liberă, preşedintele se vede implicat într-un scandal de care chiar nu avea nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Emmanuel Macron filmat în timp ce cântă alături de un grup în centrul Parisului. Tinerii erau parte a unei grupări de extremă dreapta