Antena Meniu Search
x

765 de englezi infectați cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore

Autoritățile de la Londra anunță că 765 de englezi infectați cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore, astfel că numărul de decese provocate de coronavirus în Anglia a ajuns la 7.248.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.04.2020, 17:09

Peste 8.000 de britanici au murit din cauza coronavirusului
Străzile din Londra, mai liniștite decât de obicei, din cauza pandemiei de coronavirus - Hepta
  • Numărul de decese provocate de coronavirus, în scădere în Anglia.
  • Coronavirusul a provocat peste 8.000 de decese în Marea Britanie.

Autoritățile de la Londra anunță că 765 de englezi infectați cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore, astfel că numărul de decese provocate de coronavirus în Anglia a ajuns la 7.248.

Încă nu s-au oferit detalii despre vârsta pacienților care au murit de coronavirus sau câți dintre ei aveau și alte afecțiuni medicale.

Totuși, conform The Sun, în Anglia s-au înregistrat cu 63 mai puține decese decât ieri, când fuseseră raportate 828 de decese provocate de coronavirus.

Scoția a raportat 81 de decese și a ajuns la un total de 447 de decese provocate de coronavirus, iar Țara Galilor a raportat 41 de decese, ajungând la un total de 286 de decese provocate de coronavirus.

Încă se așteaptă noile cifre raportate de Irlanda de Nord, însă până acum pandemia de coronavirus a produs peste 8.000 de decese în Regatul Unit.

Numărul infectărilor a crescut cu peste 50% în ultimele 24 de ore, de la 3.634 la 5.492, ceea ce a oferit autorităților posibilitatea de a anunța că restricțiile impuse se vor prelungi și în luna mai, în condițiile în care o relaxare prematură ar putea duce la o creștere semnificativă a numărului de decese provocate de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » 765 de englezi infectați cu noul coronavirus au murit în ultimele 24 de ore