Antena Meniu Search
x

Video Enigma băiețelului cu ochi albaștri și părul blond, găsit plutind pe Dunăre într-o pungă de plastic, de nerezolvat. După 9 luni, copilul a rămas neidentificat

Trupul neînsufleţit al unui copil a fost găsit de autorităţile din Germania, plutind pe Dunăre, într-o pungă de plastic.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 20:21

Vezi și

Deşi acest lucru se întâmpla cu mai bine de nouă luni în urmă, anchetatorii nu sunt mai aproape de rezolvarea misterului. În ciuda recompensei de 10.000 de euro promisă oricui poate ajuta la identificarea băieţelului, nimeni nu l-a recunoscut pe copil. Tot ce se ştie momentan este că băiatul avea între 3 şi 7 ani, ochi albaştri şi părul blond.

Aruncat de pe un pod

"Suntem relativ siguri că băiețelul nu este din regiune. Încă săpăm în carul cu fân, căutăm acul", explică purtătorul de cuvânt al poliției, Andreas Aichele.

O teorie este că trupul copilului înfășurat ar fi putut fi aruncat în Dunăre de pe un pod al autostrăzii 9 (München-Nürnberg). "Vom continua să lucrăm la acest caz pentru că scopul nostru este să dăm un nume acestui copil", declara în decembrie Silke Poller, șeful echipei de anchetă. Un detaliu important este piatra care trebuia să țină cadavrul înfășurat pe fundul apei. Potrivit polițiștilor, aceasta este o piatră de pavaj care se vinde sub marca Diephaus, tip "Natura Vigo".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Enigma băiețelului cu ochi albaștri și părul blond, găsit plutind pe Dunăre într-o pungă de plastic, de nerezolvat. După 9 luni, copilul a rămas neidentificat