Antena Meniu Search
x

Video Europenii îşi fac provizii, speriaţi de războiul din Ucraina: cele mai căutate produse în alte ţări

Războiul din Ucraina, care a intrat deja în cea de-a patra săptămână de lupte, îi determină pe europeni să facă stocuri. Iată ce cumpără oamenii, în mai multe ţări din Europa.

de Redactia Observator

la 20.03.2022, 09:12

Vezi și

Suedezii cumpără saci de dormit, sobe de camping, conserve şi hrană uscată. Oamenii vor şi recipiente de plastic, baterii, lanterne şi încărcătoare solare pentru telefoanele mobile.

Polonezii cumpără alimente şi produse de igienă

Polonezii se orientează spre orez, apă îmbuteliată, şerveţele umede şi produse de igienă. Germanii sunt orientaţi spre orice înseamnă produse de camping, dar şi saltele de dormit. 

Pentru că cererea pentru alimente de bază a crescut brusc, unele lanţuri de magazine au limitat cantităţile de ulei de gătit şi făină care pot fi vândute unui client, într-o singură zi.

Pe acelaşi subiect

Citește și: Alimente bogate în nutrienți. Ce poți consuma pentru o dietă echilibrată dacă vrei să pierzi în greutate

Cantităţi uriaşe de zahăr, aduse în Rusia după ce rafturile magazinelor s-au golit

Cel puţin cinci nave se îndreaptă spre Rusia având la bord aproape 200.000 de tone de zahăr brut din Brazilia, dublu faţă de nivelul importurilor anuale, arată datele consultate de Reuters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Europenii îşi fac provizii, speriaţi de războiul din Ucraina: cele mai căutate produse în alte ţări