Antena Meniu Search
x

Experiment EXTREM! A slăbit 11 kilograme în 24 de ore

Ross Edgley este scriitor şi antrenor de fitness. El a făcut un experiment prin care a vrut să demonstreze că greutatea nostră corporală nu este influenţată atât de mult de grăsimea din corp.

 Aşa că a trecut la acţiune. A consumat o cantitate redusă de apă, a stat mai multe ore în saună şi a purtat haine care favorizau transpirația în timp ce făcea exerciții fizice.

El a vrut să arate că greutatea noastră poate fluctua în funcție de o multitudine de factori.

"Între 50 şi 70% din greutatea noastră corporală este apă. Oprirea consumului de apă poate fi fatală, ţinând cont că este necesar pentru organele vitale, însă, scoaterea excesului de apă din corp prin transpiraţie, fără a suplini pierderile, duce la o scădere dramatică a greutăţii", a spus Ross.

Programul său a fost următorul:

Şi-a început ziua cu băi cu săruri care favorizează transpiraţia, apoi a luat prima masă constând în mâncare pentru bebeluși care conţine proteine, minerale și cele mai importante vitamine. La prânz a urmat o rundă de exerciţii fizice fiind îmbrăcat într-un costum care favorizează transpiraţia, apoi alte băi cu sare.

La cină a mâncat o friptură de vită cu salată verde, însă din cauza dezhidratării, sportivul nu a putut înghiți întreaga porție, după care a mai făcut o serie de exerciţii fizice.

”A fost oribil și nu voi mai face asta niciodată. Desi am pierdut 11 kilograme in 24 de ore, menţionez că niciun gram nu a fost grăsime şi am pus la loc imediat ce am încheiat experimentul” a concluzionat Ross Edgley la finalul celor 24 de ore.

sursă: www.doctorulzilei.ro

dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri externe » Experiment EXTREM! A slăbit 11 kilograme în 24 de ore