Antena Meniu Search
x

Imagini terifiante, după ce o explozie s-a produs la un centru comercial din Florida (Video)

Un centru comercial din Plantation, Florida, Statele Unite ale Americii, a sărit în aer, sâmbătă după-amiaza, iar zeci de persoane au fost rănite în urma acestui incident.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.01.2020, 17:04

Explozie la un centru comercial din Florida
Echipaje de salvatori şi câini caută victime prinse sub dărâmături - Captură Video

Un centru comercial din Plantation, Florida, Statele Unite ale Americii, a sărit în aer, sâmbătă după-amiaza, iar zeci de persoane au fost rănite în urma acestui incident.

Martorii vorbesc despre imagini de coşmar, cu o explozie care "a aprins întreg cerul şi a fost asurzitoare".

Centrul comercial din Florida a sărit în aer din cauza unei acumulări de gaze

De altfel, imaginile postate de CNN în mediul online arată cum o mare parte din clădire a fost pusă la pământ, iar echipe de salvatori şi câini caută eventuale victime prinse sub dărâmături.

Metro Online anunţă că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, iar autorităţile locale iau în calcul posibilitatea ca o ţeavă de gaze să fi fost fisurată de cutremurul de 7,1 grade pe scara Richter care a lovit California în noaptea de vineri spre sâmbătă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bucăţi din clădirea care a sărit în aer au fost aruncate şi la o distanţă de 100 de metri, iar mai multe clădiri din apropiere au fost închise pe termen nelimitat pentru a se evita posibilitatea de apariţie a unor alte incidente nedorite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Imagini terifiante, după ce o explozie s-a produs la un centru comercial din Florida (Video)