Antena Meniu Search
x

Explozie uriaşă în nordul Londrei. Sunt zeci de răniţi, scena de coşmar a fost surprinsă de martori (Video)

O explozie în cartierul Stamford Hill din nordul Londrei s-a soldat joi dimineaţa cu circa 30 de răniţi, informează Reuters.

O explozie în cartierul Stamford Hill din nordul Londrei s-a soldat joi dimineaţa cu circa 30 de răniţi, informează Reuters.

Actualizare ora 09:30 Mai mulți martori susțin că explozia a avut loc după ce telefoanele mobile au fost aruncate în foc, dar aceste rapoarte sunt neconfirmate, scrie The Sun. Unii dintre oameni au declarat că rabinul, lider al mișcării evreiești șasidiene, a aruncat un telefon în flăcări într-un avertisment împotriva răului pe care îl reprezintă smartphone-urile.

Scena de coşmar a fost surprinsă de martori. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Momentul exploziei s-a produs când sute de oameni participau la un eveniment la un festival evreiesc din Londra, în Stamford Hill, nordul Londrei.

Din primele informaţii, deflagraţia uriaşă în care au fost răniţi zeci de oameni pare să fi fost cauzată de un telefon mobil. 

Lag Baomer este un festival evreiesc important pentru comunitatea din Marea Britanie, prin care se comemorează moartea rabinului Shimon bar Yochai, figură marcantă a secolului al doilea, scrie publicaţia online Dailystar.co.uk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Explozie uriaşă în nordul Londrei. Sunt zeci de răniţi, scena de coşmar a fost surprinsă de martori (Video)