Antena Meniu Search
x

Foto Explozie puternică în orașul american Nashville. Mai mulți răniți și clădiri avariate

O explozie puternică a avut loc în centrul orașului american Nashville, Tennessee. Locuitorii orașului au fost treziți în dimineața Crăciunului de ceea ce poliția cataloghează drept „un act intenționat”.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 26.12.2020, 20:05

  • Explozia a fost resimţită pe o distanţă de câţiva kilometri
  • Deflagrația a afectat mai multe clădiri din zonă

Explozia s-a produs în nordul zonei centrale a oraşului, în apropiere de turnul AT&T, o clădire emblematică din capitala muzicii country şi supranumit „Batman Tower” din cauza formei sale.

„Poliţia din Nashville, FBI şi (serviciul federal însărcinat cu controlul armamentului) ATF anchetează cu privire la explozia unui vehicul, care a avut loc la ora (locală) 6.30 (14.30, ora României), în această (vineri) dimineaţa, pe 2nd avenue”, anunţă autorităţile într-un comunicat.

O mașină ar fi explodat într-un cartier din Nashville, Tennessee

Profimedia Images

„Explozia a fost puternică (...) Poliţia locală şi poliţia federală au deschis o amplă anchetă”, a declarat și purtătorul de cuvânt al poliţiei din Nashville, Don Aaron, adăugând că poliția ia în calcul „un act intenționat”.

Trei răniți și mai multe clădiri afectate de explozie

Această explozie foarte puternică a avariat mai multe clădiri din cartierul frecventat de turiști, în care se află numeroase baruri şi restaurante.

Faţadele mai multor clădiri din apropiere au fost distruse de explozie, care aparent a provenit de la un vehicul. O altă maşină pare să fi fost de asemenea distrusă.

Fațadele mai multor clădiri au fost afecate, iar pomii din zonă distruși în explozie

Profimedia Images

Deflagraţia a fost resimţită pe o distanţă de câţiva kilometri.

Potrivit postului local WKRN, un prim bilanţ anunţa cel puţin trei persoane care au fost rănite uşor şi transportate la spital.

Cei trei răniţi au fost spitalizaţi cu „răni neletale”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Explozie puternică în orașul american Nashville. Mai mulți răniți și clădiri avariate