Antena Meniu Search
x

Foto Explozie puternică la o fabrică de artificii, în Rusia

Momente de panică în Rusia, după ce o fabrică de artificii a explodat. Mii de produse pirotehnice au aprins cerul, după ce incinta a luat foc. Cel puțin 400 de pompieri au fost trimiși pentru a stinge incendiul provocat. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 08.12.2020, 19:01

  • O fabrică cu mii de artificii de Anul Nou a explodat, în Rusia
  • Totul ar fi pornit de la un încălzitor electric

Mii de artificii de Anul Nou au aprins cerul, după ce fabrica în care erau depozitate a explodat. Cei aflaţi în apropiere au privit cu uimire întreaga scenă petrecută în Rusia. Oamenii s-au adăpostit în spatele mai multor vehicule, pentru a se proteja de explozie. 

Cel puțin 400 de pompieri au fost trimiși să combată focul masiv. Potrivit informaţiilor locale, totul ar fi pornit de la un încălzitor electric. Flacăra s-a extins ulterior şi la celălalte etaje ale clădirii, potrivit dailystar.co.uk.

Din imaginile surprinse, se poate observa cu miile de produse pirotehnice de culori diferite pornesc în diverse direcţii, într-o explozie necontrolată. 

Mii de produse pirotehnice au aprins cerul

Instagram

Potrivit oficialilor, fabrica era complet aprovizionată, având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă. De aici şi numărul mare de produse pirotehnice depozitate. 

Intervenţie dificilă pentru pompieri

Sutele de pompieri s-au luptat ore bune pentru a combate flăcările.

Din fericire, în urma exploziei nu au fost raportate victime, dar s-au produs pagube semnificative, având în vedere că focul s-a răspândit pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătrați.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a depista cu exactitate care a fost cauza declanşării nefericitului eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Explozie puternică la o fabrică de artificii, în Rusia