Antena Meniu Search
x

Video Explozie uriaşă la un depozit de arme din Ucraina. Oficialii de la Kiev nu spun deocamdată ce a provocat "mingea de foc"

O explozie uriaşă a avut loc în urmă cu câteva ore la un depozit de arme de la periferia oraşului Hmelnițki. Imagini cu "mingea de foc" rezultată în urma deflagraţiei a apărut imediat pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 09:52

Explozie uriaşă la un depozit de arme din Ucraina. Oficialii de la Kiev nu ştiu deocamdată ce a provocat "mingea de foc"
- Captura Twitter

Autorităţile de la Kiev nu au oferit informaţii sau detalii despre acest incident. Cu toate astea, e cunoscut faptul că în zonă se află un depozit uriaş de armament al armatei ucrainene, iar imaginile prezentate pe reţele de socializare demonstrează că acolo s-a produs o explozie a muniţiilor.

Întrebarea pe care şi-o pun acum jurnaliştii străini este dacă explozia muniţiilor a fost una controlată, deci a fost pusă la cale şi realizată de armata ucraineană, ţinând cont că la Hmelnițki erau depozitate şi arme din era sovietică sau dacă a fost vorba despre un atac al Rusiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Explozie uriaşă la un depozit de arme din Ucraina. Oficialii de la Kiev nu spun deocamdată ce a provocat "mingea de foc"