Antena Meniu Search
x

Video Explozii în lanț, în centrul orașului Milano. Mai multe mașini au luat foc, o școală a fost evacuată

Stare de alertă în centrul orașului Milano, după ce o maşină a explodat. În imaginile filmate martori în urmă cu scurt timp vedem flăcări uriaşe care cuprind mai multe maşini de pe stradă. O şcoală din apropierea deflagrației, dar și un centru pentru vârstnici au fost evacuate. Din primele informaţii, o dubă care transporta butelii a sărit în aer..

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.05.2023, 20:50

Vezi și

Un incendiu de proporții s-a produs în această dimineață la Milano, în zona Porta Romana, în urma unei explozii puternice. Flăcările au cuprins mai multe mașini și au afectat clădirile învecinate. 

Mașini în flăcări după o explozie, în centrul orașului Milano

Din primele informații, mașina care a sărit în aer ar fi o dubă. Cotidianul italian La Repubblica scrie că vehiculul transporta butelii de gaz când a explodat. Un nor mare negru de fum este vizibil în diferite zone ale orașului. Pompierii au intervin la fața locului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O școală și un centru de bătrâni din apropiere au fost evacuate. Patru persoane au fost rănite, potrivit presei locale. Nu s-a raportat niciun deces.

Autoritățile au demarat o anchetă, pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Primarul din Milano exclude posibilitatea unui act criminal

Primarul orașului Milano, Giuseppe Sala, a exclus posibilitatea unui act criminal și a declarat că șoferul dubei le-a spus pompierilor că incendiul a pornit de la motor.

„A luat rapid buteliile de oxigen pe care le avea la el... a încercat să limiteze pagubele, dar apoi a avut loc o explozie", a declaratedilul, care a adăugat că șoferul dubei a suferit răni minore.

Între timp, incendiul a fost stins de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Explozii în lanț, în centrul orașului Milano. Mai multe mașini au luat foc, o școală a fost evacuată