Antena Meniu Search
x

Expozitia internationala de ambarcatiuni de lux din Dubai

Cer senin, apa de un albastru perfect si multe iahturi aliniate la milimetru intr-un port din Dubai! Pentru ca aici in aceste zile e paradisul luxului in materie de ambarcatiuni de ultima generatie.

Vezi și

Nu sunt la indemnana oricui insa cine si le permite clar a dat o fuga zilele acestea in Dubai la Expozitia internationala de iahturi.

Un iaht de 50 de metri lungime este vedeta expozitiei. Interiorul umileste orice super-apartament de lux din cel mai grandios hotel din lume. 22 de milioane de euro costa iachtul, iar doritorii nu au intarziat sa apara.

La acet targ vin oameni din Oman, din Qatar, Kuweit sau Bahrain. Toti stiu ca Expozitia de Ambarcatiuni din Dubai e un eveniment obligatoriu pentru ei daca vor sa-si cumpere iahturi.

Peste 430 de ambaracatiuni au fost expuse. in total, in Dubai.

In paralel, dar pe uscat, in Abu Dhabi, are loc, zilele acestea, si o expozitie de avioane de lux. Sunt zeci de exponate, majoritatea pentru uzul privat al milionarilor, care pot fi admirate aici. Iar daca unii inca stau pe ganduri, demonstratiile aeriene cu siguranta ii conving de faptul ca un avion la palatul omului nu strica niciodata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Expozitia internationala de ambarcatiuni de lux din Dubai