Antena Meniu Search
x

FABRICA DE CLICK-URI! Trei bărbati au pus la cale o întreagă AFACERE menită să ÎMBOGĂŢEASCĂ reţelele de socializare

Autorităţile din Thailanda au reţinut trei bărbaţi care conduceau o adevărată afacere, menită să îmbogăţească cea mai mare reţea de socializare din China.  Ei furnizau click-uri şi comentarii menite să crească traficul site-ului, pentru ca firma să poată obţine contracte publicitare mai bănoase.

Autorităţile din Thailanda au reţinut trei bărbaţi care conduceau o adevărată afacere ilegală, menită să îmbogăţească cea mai mare reţea de socializare din China.  Ei furnizau click-uri şi comentarii menite să crească traficul site-ului, pentru ca firma să poată obţine contracte publicitare mai bănoase.

Potrivit autorităţilor, afacerea era condusă de trei chinezi. Ei închiriaseră un apartament, din care poliţia a confiscat peste patru sute de IPhone-uri, aproape 350 de mii de cartele SIM neutilizate, aparţinând companiilor telefonice din Thailanda, zece computere şi alte dispozitive electronice.

Telefoanele erau aşezate pe rafturi metalice şi conectate la computere şi laptop-uri.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iniţial, oamenii legii au crezut că cei trei coordonau un call center ilegal, însă aceştia au mărturisit că au fost plătiţi să opereze o vastă reţea de boţi, menită să ajute WeChat, cea mai populară reţea de socializare din China.

Potrivit bărbaţilor, telefoanele le-au fost furnizate de o companie chineză, iar ei au fost plătiţi cu peste patru mii de euro pe lună pentru a creşte artificial popularitatea postărilor publicitare de pe reţeaua de socializare.

Afacerea era coordonată din Thailanda datorită taxelor relativ mici pentru utilizarea smartphone-urilor.

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Tânăra filmată făcând amor, în avion, în văzul pasagerilor, era aşteptată acasă de soţ

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » FABRICA DE CLICK-URI! Trei bărbati au pus la cale o întreagă AFACERE menită să ÎMBOGĂŢEASCĂ reţelele de socializare