Antena Meniu Search
x

Facebook va permite înregistrarea și postarea videoclipurilor drept răspuns la mesaje

Rețeaua Facebook continuă să se extindă pe segmentul video, în prezent inginerii platformei testează posibilitatea introducerii videoclipurilor ca răspunsuri la anumite mesaje postate de utilizatori.

Rețeaua Facebook continuă să se extindă pe segmentul video, în prezent inginerii platformei testează posibilitatea introducerii videoclipurilor ca răspunsuri la anumite mesaje postate de utilizatori.

Un grup restrâns de utilizatori primesc acum un mesaj de tip pop-up deasupra simbolului camerei telefonului mobil care le comunică acestora că de acum înainte pot include și videoclipuri în răspunsurile pe care le transmit altor utilizatori. Funcția este testată în prezent pe sistemele de operare iOS și Android, precum și pe versiunea de internet a aplicației dedicate rețelei de socializare, potrivit portalului VentureBeat. Detaliile privind versiunea aplicației pentru calculatoarele de birou sunt deocamdată foarte puține, informează Agerpres.

Pentru a putea posta un videoclip pe aplicația Facebook, utilizatorii trebuie să atingă simbolul camerei telefonului mobil, ca și cum ar dori să posteze o fotografie, și se vor conecta la camera telefonului ceea ce le va permite să înregistreze sau să distribuie un videoclip. Același procedeu va fi realizat pentru a răspunde la un mesaj cu un videoclip care deja se află stocat în dispozitivul mobil al utilizatorului rețelei.

Articolul continuă după reclamă

În prezent, utilizatorii pot răspunde la un comentariu cu o fotografie sau cu un alt mesaj text, putând fi adăugate de asemenea simboluri animate. Introducerea videoclipurilor ca modalitate de răspuns la anumite comentarii ale utilizatorilor are rolul de a extinde felurile în care un utilizator se poate exprima și poate interacționa cu alți utilizatori în cadrul unei postări pe o anumită temă. Cei de la Facebook speră ca tot mai mulți utilizatori să distribuie videoclipuri pe rețeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi simţit vreodată epuizat din cauza termenelor limită impuse la serviciu?
Observator » Stiri externe » Facebook va permite înregistrarea și postarea videoclipurilor drept răspuns la mesaje