Antena Meniu Search
x

Familie decimată de o furtună în Ungaria! Tatăl, două fiice și o nepoată au murit pe loc după ce un copac uriaș a căzut peste mașina lor. Nepoata avea 6 luni

O familie a fost decimată în Ungaria, în urma unei furtuni devastatoare care a avut loc vineri. Tatăl, două fiice și o nepoată​ au murit după ce un copac de 40 de metri a căzut trăsnit peste mașina în care se aflau.

O familie a fost decimată în Ungaria, în urma unei furtuni devastatoare care a avut loc vineri. Tatăl, două fiice și o nepoată​ au murit după ce un copac de 40 de metri a căzut trăsnit peste mașina în care se aflau.

Tragedia cumplită s-a petrecut în Dombovar, o localitate situată în centrul Ungariei, afectat de furtuni puternice în ultimele zile.

În mașină erau cinci membri ai aceleiași familii: bărbatul care a murit (43 de ani), două fiice ale sale (17, respectiv 19 ani), nepoata (6 luni), dar și fratele acestuia.

Cei cinci se întorceau de la spitalul din localitate, unde merseseră deoarece copila de 6 luni se simțea rău, scrie presa din Ungaria.

La un moment dat, pe drumul spre casă, mașina fost zdrobită de un copac de 40 de metri, care s-a prăbușit în timpul furtunii.

Patru persoane au murit pe loc. 

Singurul supraviețuitor a fost fratele bărbatului care a murit și care a fost transportat la spital.

Bărbatul care a supraviețuit tragediei a declarat, ulterior, că nu a văzut nimic și că arborele imens i-a luat prin surprindere.

Copacul a fost smuls din rădăcină și a rupt și stâlpii de electricitate care se aflau în apropiere.

Presa locală notează că tragedia a declanșat un val de critici la adresa autorităților, oamenii declarând că arborii ar fi trebuit tăiați, deoarece reprezentau un pericol.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Tolna, Anett Komlósiné Kiss, a declarat: "Cazul este investigat de secția de poliție din Dombóvár sub o procedură de autoritate administrativă".

Furtunile din ultimel zile au provocat grave inundații, specialiștii avertizând că a fost una dintre cele mai devastatoare furtuni din ultimii zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Familie decimată de o furtună în Ungaria! Tatăl, două fiice și o nepoată au murit pe loc după ce un copac uriaș a căzut peste mașina lor. Nepoata avea 6 luni