Antena Meniu Search
x

Fată de 23 ani, violată şi apoi ucisă de trupele ruse. Trupul adolescentei a fost aruncat într-o curte din Bucha

O adolescentă ucraineană de 23 ani a fost violată şi ucisă de trupele ruse, iar după ce au comis fapta, i-au aruncat trupul într-o curte. Moartea Karinei Yershova este cea mai recentă descoperire în cazul masacrului de la Bucha, scrie DailyMail.

de Cristina Dimulescu

la 14.04.2022, 15:20

O adolescentă de 16 ani a fost violată şi ucisă de trupele ruse
O adolescentă de 16 ani a fost violată şi ucisă de trupele ruse - Facebook

Karina Yershova a dispărut la începutul lunii martie. Disperată, mama ei a cerut ajutorul pe reţelele de socializare şi a spus că fiica ei a fost văzută ultima oară pe „strada lucrătorilor în energie” din Bucha. „Sper cu adevărat că voi primi ajutor, mulțumesc”, a mai adăugat ea.

Adolescenta de 23 ani nu a mai fost însă găsită în viaţă. Trupul fetei a fost descoperit recent într-o curte din Bucha, lângă alte sute de cadavre. Înainte de a-şi da ultima suflare, Karina ar fi fost violată de trupele ruse. 

"Prieteni, vești groaznice. Rasiştii au ucis-o pe fiica prietenului meu, Karina Yershova. Durerea este groaznică. A fost batjocorită, violată, împușcată şi aruncată la gunoi. (...) Vă rog să mă ajutați să o îngrop, îl cunoșteam pe acest copil de ani de zile, am învățat-o engleza, era o fată foarte inteligentă și talentată", a scris pe Facebook o prietenă a mamei Yershovei, Olesya Vasylets. 

Ororile din Bucha au fost expuse într-un raport internațional

Vestea morţii Karinei Yershova vine în momentul în care procurorul șef de la Curtea Penală Internațională, Karim Khan, a vizitat Bucha miercuri, 13 aprilie. Acesta a descris suburbia Kievului drept o „scenă a crimei”.

Karim Khan a precizat că anchetatorii „au motive întemeiate să creadă că au fost comise crime care intră sub jurisdicţia Curţii", scrie DailyMail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fată de 23 ani, violată şi apoi ucisă de trupele ruse. Trupul adolescentei a fost aruncat într-o curte din Bucha