Antena Meniu Search
x

O femeie aproape a murit după ce şi-a injectat suc de fructe în vene

Ştim toţi despre beneficiile senzaţionale pe care le aduc fructele şi legumele şi cât este de bine să avem o alimentaţie sănătoasă, bazată pe acestea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.03.2019, 16:35

Ştim toţi despre beneficiile senzaţionale pe care le aduc fructele şi legumele şi cât este de bine să avem o alimentaţie sănătoasă, bazată pe acestea.

Multe persoane recurg mai nou la crearea unor smoothie-uri, acele băuturi preparata din fructe sau legume proaspete, pasate, reci, uneori indulcite. Ele sunt considerate a fi chiar o masă copioasă, pe care o poţi lua oricând cu tine la drum.

Cineva a luat însă mult prea în serios acest obicei şi a hotărât să nu mai piardă timpul în mod clasic (să bea sucul de fructe), ci efectiv să şi-l injecteze în vene. 

Femeia pe nume Zeng, din Hunan, o provincie din sudul Chinei şi-a preparat băutura din peste 20 de tipuri de fructe pasate, apoi, cu ajutorul unei seringi, şi-a injectat smoothie-ul în venă. 

Potrivit Unilad,  Zeng, în vârstă de 51 de ani, a tot pus în practică diferite tratamente neconvenţionale de sănătate, dar aceasta pare să fie una dintre cele mai neobişnuite metode pe care a decis să le urmeze. 

Efectele adverse nu au apărut imediat, dar nu a durat mult până braţele au început să îi provoace mâncărimi şi mai apoi să aibă febră. Femeia a încercat să-şi păstreze gafa secretă, însă soţul ei a observat imediat că ceva nu este în regulă, iar când situaţia s-a agravat a reuşit să o convingă să meargă la spital. 

Odată ce a fost internată, medicii au fost șocați de starea ei.

Doctorul Liu Jianxiu a declarat că a dezvoltat o infecție a ficatului, a rinichilor şi inclusiv o infecţie la inimă. Ba chiar organele ei erau pe punctul de a ceva. Din fericire, medicii au reuşit să o stabilizeze, după ce au transferat-o pe dializă, i-au administrat antibiotice şi medicamente de anti-coagulare. 

"Am crezut că fructele proaspete erau foarte hrănitoare și nu mi-ar face rău dacă le-aş injecta direct în corp. Nu aveam nici o idee că mă va face să sufăr așa" a spus Zeng. 

Conform LadBible, femeia a mai spus că niciodată nu va mai face aşa ceva şi că va fi mult mai atentă, indiferent ce metode neconvenţionale va mai aborda. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O femeie aproape a murit după ce şi-a injectat suc de fructe în vene