Antena Meniu Search
x

O hoață a furat 2.000 de euro în doar 5 secunde, dintr-o poșetă (Video)

O hoață de buzunare a reușit să fure aproape 1.700 de lire (echivalentul a aproape 2.000 de euro) de la o femeie, într-un magazin din Wembley, nordul Londrei. A avut nevoie de doar câteva secunde pentru a lua banii și a dispărea fără urmă.

Furt din poșetă
Hoață de buzunare în acțiune, în Londra - Daily Mail

O hoață de buzunare a reușit să fure 1.700 de lire (echivalentul a aproape 2.000 de euro) de la o femeie, într-un magazin din Wembley, nordul Londrei. A avut nevoie de doar câteva secunde pentru a lua banii și a dispărea fără urmă.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum hoața își pândește victima din afara complexului comercial, așteptând momentul ideal pentru a acționa. Intrată în supermarket, femeia se preface că este interesată de anumite produse de pe rafturi și se poziționează în apropierea victimei. 

În doar câteva secunde, cu sânge rece, hoața bagă mâna în poșeta femeii, de față cu soțul acesteia, sustrage 1.700 de lire și se îndepărtează rapid. 

Potrivit Daily Mail, victima scosese bani de la un bancomat cu puțin timp înainte de furt. 

Cei doi soți și-au dat seama că au fost prădați în momentul în care au ajuns la caserie, pentru a plăti produsele. După ce au căutat banii prin toate buzunarele, le-au rugat pe angajate să le arate imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Polițiștii londonezi au deschis o anchetă și o caută în continuare pe hoață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O hoață a furat 2.000 de euro în doar 5 secunde, dintr-o poșetă (Video)