Galerie foto

Femeie nevoită să iasă pe geam din casă, după ce curierul i-a blocat uşa de la intrare cu un colet: "M-a baricadat în casă"

De Larisa Andreescu.
Publicat: 24.03.2021, 15:18.
Actualizat: 24.03.2021, 15:24

O femeie a rămas blocată în propria ei casă, după ce un curier i-a proptit pachetul de mânerul uşii de la intrare. Momentul comic a ajuns viral pe reţelele de socializare.

Rachael

Rachael a fost forțată să iasă pe fereastra sufrageriei după ce s-a luptat timp de 15 minute pentru a deschide ușa

Profimedia

Rachael Sanders, în vârstă de 35 de ani, a fost forțată să iasă pe fereastra sufrageriei sale după ce s-a luptat timp de 15 minute cu uşa de la intrare, încercând să o deschidă.

„A trebuit să ies pe geamul din faţă ca să văd că şoferul de curierat m-a baricadat în propria mea casă cu coletul pe care mi-l adusese. Nu mi-a venit să cred. Încercam să deschid uşa degeaba. Eram îngrijorată că poate mai e cineva de cealaltă parte, pentru că simţeam că ţinea cineva de clanţa uşii. M-am panicat. Am încercat cu toată puterea mea. În cele din urmă, după 15 minute, am renunțat și am decis să ies pe fereastră, lucru care nu a durat puțin şi n-a fost prea uşor. Ferestrele nu se deschid atât de larg, așa că nu aveam prea mult spaţiu, dar nu aveam altă opţiune. Slavă Domnului că nu m-a văzut nimeni - nu sunt sigur cum aș fi putut să le explic treaba asta vecinilor. Acum râd când mă gândesc. Văd partea amuzantă” a declarat femeia.

Un purtător de cuvânt al companiei Amazon a declarat că vor investiga incidentul, potrivit The Sun. Postarea amuzantă a ajuns virală pe reţelele de socializare, spre deliciul internauţilor care au făcut, asemenea femeii, haz de necaz.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.