Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a planificat nunta şi înmormântarea în acelaşi timp, după ce a aflat că e pe moarte

O femeie şi-a planificat înmormântarea și nunta în același timp, după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian terminal. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.03.2019, 15:11

Femeie bolnavă de cancer
Tina mai are puţine şanse să trăiască până la sfârşitul lui 2019 - The Sun/Gofundme

O femeie şi-a planificat înmormântarea și nunta în același timp, după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian terminal. 

Tina Potts, mama a doi copii, Philip de 19 ani şi Elliot, în vârstă de 11 ani, îi promisese iubitului ei că se va căsători cu el. Erau împreună de 13 ani şi de câţiva îi tot propunea să îmbătrânească împreună. 

„În fiecare an amânam şi îi spuneam că o vom face la anul şi la anul, dar anul viitor nu avea să mai existe” a spus ea. 

Vestea crudă pe care a primit-o în momentul în care a primit analizele medicale au făcut-o să nu mai aştepte şi să îşi lege destinul cu omul mult iubit.  

Tina în vârstă de 40 de ani, din Wicklow, Irlanda, a fost informată că şansele ca ea să mai prindă Crăciunul sunt de 30%

S-au căsătorit în urmă cu şase zile. În mod ciudat însă, şi-a organizat şi propria înmormântare, în acelaşi timp cu planificarea nunţii. 

„Încerc să fac cât mai multe acum, cât sunt încă capabilă din punct de vedere fizic. Mi-am organizat şi înmormântarea, ştiu că totul e deja destul de greu pentru ei, nu voiam să fie nevoiţi să se ocupe şi de asta” a spus ea.

De asemenea, ea a dezvăluit că a pregătit casete de memorie pentru copiii ei, cel mare, având nevoi speciale. A scris chiar şi felicitări pentru zilele lor de naştere, pline cu sfaturi, ca şi când ar avea deja răspunsurile p%ntru toate întrebările lor viitoare. Şi-a dorit ca atunci când vor creşte, să aibă în continuare parte de sprijinul şi să li se poată „adresa” mamei lor. 

„Tot ce am vrut a fost să fiu o mamă” a spus Tina.

Şi-a planificat şi nunta şi înmormântarea în acelaşi timp

Tina a aflat că are cancer ovarian după ce a ajuns la spital cu dureri grave la nivelul stomacului. 

Conform TheSun, simptome neobișnuite, cum ar fi balonarea, oboseala, modificările intestinale și acumularea de lichid în abdomen au fost destul de clare pentru medici. A fost diagnosticată însă prea târziu, când boala avansase îndeajuns încât era rezistentă la chimioterapie. 

„Sunt şanse mici, de 30% să mai prind Crăciunul, dar este ok, am pregătit casete de memorie şi fotografii” a povestit Tina.

Nu şi-a pierdut însă pozitivitatea şi încearcă să se bucure de fiecare moment rămas. Le sfătuieşte însă pe femei să fie mult mai precaute şi să îşi verifice orice simptom apărut în mod neobişnuit. 

„Dacă aveţi îngrijorări sau dacă unul dintre simptome vis e pare familiar, mergeţi şi faceţi teste. Doar pentru liniştea voastră. Poate că medicul vă va spune că sunteţi puţin prea dramatice, dar nu contează. Faceţi totul până nu e prea târziu. Luptaţi-vă indiferent de vârstă şi aveţi grijă de voi. Eu dacă aş fi ştiut din timp nu aş mai fi fost nevoită să îmi planific şi înmormântarea” a spus ea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a planificat nunta şi înmormântarea în acelaşi timp, după ce a aflat că e pe moarte