Antena Meniu Search
x

Video Femeie pusă la pământ și târâtă pe jos, după ce a afișat o fotografie cu Marin Le Pen și Vladimir Putin

O femeie a fost pur și simplu pusă la pământ și târâtă pe podea după ce a îndrăznit să protesteze împotriva candidatei la prezidențiale Marine Le Pen, la o conferință de presă. Femeia ținea în mâini o fotografie cu Le Pen și Vladimir Putin, făcută în 2017, moment în care un agent de securitate a placat-o.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 16:28

Vezi și

Pe imaginile publicate de BBC se poate observa cum femeia, care ținea o fotografie în formă de inimă cu Marine Le Pen și Vladimir Putin, a fost pusă la pământ și apoi târâtă pe podea, chiar sub privirile jurnaliștilor ce imortalizau momentul.

Marine Le Pen, o candidată controversată. Va retrage Franța din unele structuri NATO dacă câștigă alegerile

Candidata de extremă dreapta la prezidenţialele din Franţa, Marine Le Pen, a pledat pentru o apropiere strategică între NATO şi Rusia, de îndată ce războiul ruso-ucrainean va fi încheiat şi reglat printr-un tratat de pace.

"Este interesul Franţei şi al Europei, dar de asemenea, cred, al Statelor Unite, care nu au (...) niciun interes să vadă apărând o uniune strânsă sino-rusă", a afirmat candidata formaţiunii Rassemblement National (RN), într-o conferinţă de presă susținută la Paris.

Pe acelaşi subiect

Marine Le Pen propune în proiectul său prezidenţial o alianţă cu Rusia pentru a o include "într-o arhitectură de securitate europeană care nu se poate confunda total cu NATO", considerată o "organizaţie belicoasă". Marine Le Pen, care a fost primită de Vladimir Putin în timpul precedentei sale campanii prezidenţiale din 2017, este acuzată cu regularitate de adversarii săi de legături cu regimul

Marine Le Pen se opune sancțiunilor pe gazul și petrolul rusesc

În 2014, partidul RN a recurs la un împrumut de 9 milioane de euro din Rusia, pe care continuă să-l ramburseze, după o ”reeşalonare” obţinută în 2020 de la creditorii săi, o firmă rusească condusă de foşti militari, Aviazapceast. Partidul dă vina pe băncile franceze, care ”au refuzat toate” să-i acorde împrumuturi.

La 4 aprilie, Marine Le Pen a vorbit despre "crime de război" în Ucraina după descoperirea cadavrelor a sute de civili în regiunea Kiev, mai ales la Bucha. Candidata prezidenţială rămâne ostilă sancţiunilor economice împotriva Moscovei, în numele protejării puterii de cumpărare a francezilor.

La sfârşitul lui martie, ea a refuzat să-l numească pe Vladimir Putin "criminal de război", pentru că "nu se negociază pacea insultând una din cele două părţi".

Alegeri în Franța. Emmanuel Macron, în luptă strânsă cu Marine Le Pen

Preşedintele Emmanuel Macron şi lidera extremei drepte, Marine Le Pen, se vor înfrunta în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din Franţa, la fel ca în urmă cu cinci ani. Dar, de această dată, analiştii prevăd un rezultat mult mai strâns decât în 2017, când Macron a fost ales cu peste două treimi din voturi. Nu este cu totul exclusă posibilitatea ca la palatul Elysee să se instaleze reprezentanta extremei drepte, ceea ce ar complica serios situaţia politică a întregii Europe.

În primul tur Macron a obţinut peste 27,6 la sută din voturi, iar Marine Le Pen aproape 24 de procente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Femeie pusă la pământ și târâtă pe jos, după ce a afișat o fotografie cu Marin Le Pen și Vladimir Putin