Antena Meniu Search
x

Femeile încearcă, pe parcursul vieţii, peste 570 de stiluri de machiaj!

Cercetătorii britanici revin în forţă, la început de an! Dacă până acum doar omologii lor de peste Ocean au insistat să ne prezinte cât mai multe studii, iată că savanţii din Marea Britanie îşi revendică cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Vezi și

Un studiu realizat în Marea Britanie a arătat că femeile încearcă, pe parcursul vieţii, peste 570 de stiluri de machiaj şi coafură şi îşi schimbă garderoba de aproape 300 de ori.

Nu ştim dacă numărul dietelor sau al schimbării garderobei este exact acesta, dar cert este că în materie de look aproape că putem spune răspicat că majoritatea femeilor au încercat mai toate culorile de păr posibile.

Cele mai dese schimbari de stil?!. probabil ca sunt schimbarile de culoare, sunt mai dese pt ca daca iti faci o schimbare de culoare si nu te avantajeaza poti sa o repari, dar o schimbare de tunsoare, de lungime, de la un par mai lung la un par mai scurt este mai greu de schimbat, spune Marius Dumitrescu, hairdraisser.

Rămânem tot la schimbările legate de coafură, pentru că femeile nu îşi schimbă doar vopseaua, ci şi tunsoarea. Iar schimbarea liniei se face în funcţie de anotimp.

Odata la cat timp isi fac femeile o schimbare?!. isi fac o data la trei luni in functie de. in primul rand in functie de anotimp. primavara si vara se poarta parul mai lung, culorile mai deschise si toamna-iarna, parul un pic mai inchis, nuantele toamnei, nuantele pamantului. Iti pui o caciula, iti pui o gluga, mergi mai infofolit, este timpul mult mai rece si din cauza asta se opteaza pt culori si tunsori mai usor de aranjat. spune specialistul.

Asta nu înseamnă că - odată părul vopsit şi tuns în funcţie de sezon - femeile nu mai calcă pe la salon. Nicidecum! Acest lucru se întâmplă săptămânal. Mai pentru un tratament, mai pentru un coafat.

Joi, vineri, sambata, duminica, un weekend mai extins, se poarta parul aranjat, se poarat coafurile mult mai lejere, bucle lejere nu ceva foarte pompos, dar in acelasi timp aranjat si sa se vada ca a trecut un pic pe la salon, ne explica Marius.

Tot din seria numeroaselor schimbări pe care le fac femeile fac parte şi curele de slăbire. Cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că doamnele încearcă - de-a lungul vieţii - peste 220 de diete.

Psihologii împart în mai multe feluri, schimbările prin care trece o femeie. Astfel, unele se întâmplă din cauza conjuncturii, iar altele în funcţie de situaţie.

Schimbarile firesti pe care le face orice femei trecand de la statutul de femeie adolescent la femeie adult cand cauta lucrurile cele mai potrivite pentru sine, incepand cu coafura si terminand cu un anumit stil de a se comporta sau anumite atitudini pe care le modifica.

Sunt schimbarile care intervin in functie de statutul profesional, social, pentru ca sunt slujbe pe care noi le facem si care impun anumite tinute. Sunt schimbari pe care le face o femeie de dragul prietenelor sau de dragul partenerului pentru ca partenerului i se pare ca s-ar potrivi un alt stil de a se imbraca sau o alta coafura.

Mai sunt schimbarile pe care el facem la iesirea din relatii stabile cand simt nevoia sa faca tot felul de schimbari si schimb si coafura si tinuta si stilurile de a ne imbraca si obisnuitele de a se relaxa sau a se distra, spune Cristina Fulop, psiholog.

Şi vedetele de la Hollywood au trecut prin schimbări majore. Unele s-au ras în cap fie pentru un rol în film, fie că aşa li s-a năzărit, unele au născut şi de la 90-60-90 au ajuns la mărimi duble, după care au slăbit la loc.

Altele au insistat să le demonstreze cercetătorilor britanici că sunt în stare să-şi schimbe machiajul şi coafura de mai mult de 570 de ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Femeile încearcă, pe parcursul vieţii, peste 570 de stiluri de machiaj!