Antena Meniu Search
x

De teama unei relaţii toxice, din ce în ce mai multe femei aleg să rămână singure

Din ce în ce mai multe femei aleg să fie singure decât să fie implicate în relaţii toxice sau să aibă parteneri care nu li se potrivesc. Majoritatea nici nu au nevoie de asta. Au propria carieră, propria locuinţă, aşa că preferă să se descurce pe cont propriu.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 17:30

Vezi și

Din ce în ce mai multe femei aleg să fie singure decât să fie implicate în relaţii toxice sau să aibă parteneri care nu li se potrivesc. Majoritatea nici nu au nevoie de asta. Au propria carieră, propria locuinţă, aşa că preferă să se descurce pe cont propriu. Iar psihologii americani le încurajează. Fericirea nu trebuie, neapărat, trăită în doi.

Pentru milioane de femei a fi puternică însemnă a fi independentă. Nu doar financiar. Ci şi emoţional. O spun chiar psihologii americani, pentru care femeia cu adevărat puternică nu ee dependentă de un bărbat.

Femeile puternice nu vor tolera niciodată o relaţie toxică sau un partener care le diminueză încrederea de sine. Vor căuta în schimb bărbaţi care le ridică moralul şi care le ajută să evolueze. Se vor contrazice cu partenerii, dar nu vor accepta să îşi consume energia într-o relaţie nesănătoasă.

Aşadar, e clar că femeile puternice nu se aruncă în relaţii de dragoste, doar de teama singurătăţii. Aşa că aşteaptă până găsesc bărbatul care le este compatibil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » De teama unei relaţii toxice, din ce în ce mai multe femei aleg să rămână singure