Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 3 ani, găsită în viaţă, printre dărâmături, la patru zile după cutremurul din Turcia

O minune nu durează doar trei zile. O demonstrează o fetiţă, descoperită în viaţă, sub dărâmăturile provocate de cutremurul din Turcia.

de Redactia Observator

la 03.11.2020, 22:38

Vezi și
  • 91 de ore a aşteptat Ayda să fie salvată.
  • Era dezhidratată şi înfometată.

A fost găsită de salvatori după patru zile de căutări. Până acum, 109 oameni şi-au pierdut viaţa în cutremurul din Izmir, iar aproape 900 au fost răniţi.

Ayda a fost întâmpinată cu ropote de aplauze de echipele de intervenţie şi voluntarii din Izmir.

Ibrahim Topal, coordonatorul operaţiunii: Eu şi colegul meu ne-am uitat unul la celălalt şi ne-am întrebat: " Şi tu ai auzit asta?" Era o voce foarte slabă care spunea "Sunt aici!" Apoi, am oprit tot, toate utilajele şi am ascultat din nou. Într-adevăr, se auzea o voce.

91 de ore a aşteptat Ayda să fie salvată. Era dezhidratată şi înfometată, aşa că a cerut mâncare încă din ambulanţă.

Copila era în bucătărie când cutremurul cu magnitudinea de 6,6 i-a transformat casa într-o ruină.

Ibrahim Topal, coordonatorul operaţiunii: Am găsit-o în bucătărie, într-un spaţiu care a ajutat-o să supravieţuiască şi care a fost creat de electrocasnice, un cuptor incorporat şi corpuri de mobilă.

La spital, fetiţa în vârstă de trei ani a uimit şi medicii. În ciuda timpului îndelungat în care a fost captivă printre grămezile de moloz, starea sa de sănătate este bună. Cu două zile în urmă, mama şi surorile ei gemene au fost şi ele scoase de sub dărâmături şi sunt bine. Pentru fratele ei însă nu s-a mai putut face nimic. Povestea ei a făcut deja înconjurul lumii, iar preşedintele Erdogan a spus despre copilă că este un adevărat miracol.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 3 ani, găsită în viaţă, printre dărâmături, la patru zile după cutremurul din Turcia