Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 7 ani batjocorită şi omorâtă într-un ritual de magie indian pentru o femeie care dorea să rămână însărcinată

O fetiță de șapte ani a pierit într-un mod odios, totul într-un ritual de magie indian care „asigura” fertilitate pentru un cuplu.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.11.2020, 18:03

Fetiţă care plânge
Fetiţă de 7 ani batjocorită şi omorâtă într-un ritual de magie indian - iStock | Getty Images
  • Fata a dispărut din casa ei în noaptea de Diwali.
  • Copila plecase să cumpere petarde pentru sărbătoarea indiană.

Copila a fost violată şi omorâtă în chinuri, îndepărtându-i-se organele într-un act de magie neagră, potrivit spuselor poliţiştilor.

Fata a dispărut din casa ei din Kanpur în noaptea de Diwali (sărbătoare indiană), rămășițele sale au fost găsite într-o pădure, iar hainele ascunse sub un copac din apropiere.

Potrivit anchetatorilor, criminalii au dus părţi din organele prelevate unui bărbat numit Parshuram, care a mâncat împreună cu soția sa, într-un ritual oribil de canibalism pentru îmbunătăţirea şanselor de fertilitate, astfel încât femeia să rămână însărcinată.

În timpul interogatoriului, Parshuram și-a recunoscut rolul în complot, în timp ce unul dintre presupușii ucigași, Ankul, a oferit și o mărturisire, potrivit presei indiene.

Bărbatul a spus poliției că a ordonat nepotului său Ankul și prietenului său Beeran să răpească fata. El a spus că Ankul și Beeran erau beți când au atacat-o pe copilă, găsită pe stradă în drum să cumpere petarde pentru petrecerea din seara de Diwali.

Cei doi bărbați ar fi dus-o pe fetiţă într-o pădure unde au violat-o înainte de a o ucide și de a-i extrage organele pentru ritual. Parshuram a spus polițiștilor că s-a căsătorit în 1999, dar că soţia sa nu a rămas până în prezent însărcinată, iar disperarea l-a condus spre organizarea ritualului înfiorător.

Cei doi presupuși ucigași au fost reținuți împreună cu Parshuram și soția sa Sunaina, potrivit Daily Mail.

„Au tăiat-o cu un cuţit, apoi i-au lăsat trupul pe câmp” a declarat un purtător de cuvânt într-un comunicat al poliţiei.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de săteni duminică dimineață, după ce sâmbătă familia alături de mai mulţi vecini au încercat să o caute cu lanterne, sperând să o găsească în viaţă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o asemenea tragedie.

Ministrul din Uttar Pradesh ar fi cerut un proces rapid în instanță, ţinând cont că întârzierile procesului judiciar sunt o problemă frecventă în India, ţara având o reputație pentru crimele teribile împotriva femeilor și fetelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 7 ani batjocorită şi omorâtă într-un ritual de magie indian pentru o femeie care dorea să rămână însărcinată