Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 7 ani batjocorită şi omorâtă într-un ritual de magie indian pentru o femeie care dorea să rămână însărcinată

O fetiță de șapte ani a pierit într-un mod odios, totul într-un ritual de magie indian care „asigura” fertilitate pentru un cuplu.

De Larisa Andreescu la 18.11.2020, 18:03
Fetiţă care plânge
Fetiţă de 7 ani batjocorită şi omorâtă într-un ritual de magie indian - iStock | Getty Images
  • Fata a dispărut din casa ei în noaptea de Diwali.
  • Copila plecase să cumpere petarde pentru sărbătoarea indiană.

Copila a fost violată şi omorâtă în chinuri, îndepărtându-i-se organele într-un act de magie neagră, potrivit spuselor poliţiştilor.

Fata a dispărut din casa ei din Kanpur în noaptea de Diwali (sărbătoare indiană), rămășițele sale au fost găsite într-o pădure, iar hainele ascunse sub un copac din apropiere.

Potrivit anchetatorilor, criminalii au dus părţi din organele prelevate unui bărbat numit Parshuram, care a mâncat împreună cu soția sa, într-un ritual oribil de canibalism pentru îmbunătăţirea şanselor de fertilitate, astfel încât femeia să rămână însărcinată.

În timpul interogatoriului, Parshuram și-a recunoscut rolul în complot, în timp ce unul dintre presupușii ucigași, Ankul, a oferit și o mărturisire, potrivit presei indiene.

Bărbatul a spus poliției că a ordonat nepotului său Ankul și prietenului său Beeran să răpească fata. El a spus că Ankul și Beeran erau beți când au atacat-o pe copilă, găsită pe stradă în drum să cumpere petarde pentru petrecerea din seara de Diwali.

Cei doi bărbați ar fi dus-o pe fetiţă într-o pădure unde au violat-o înainte de a o ucide și de a-i extrage organele pentru ritual. Parshuram a spus polițiștilor că s-a căsătorit în 1999, dar că soţia sa nu a rămas până în prezent însărcinată, iar disperarea l-a condus spre organizarea ritualului înfiorător.

Cei doi presupuși ucigași au fost reținuți împreună cu Parshuram și soția sa Sunaina, potrivit Daily Mail.

„Au tăiat-o cu un cuţit, apoi i-au lăsat trupul pe câmp” a declarat un purtător de cuvânt într-un comunicat al poliţiei.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de săteni duminică dimineață, după ce sâmbătă familia alături de mai mulţi vecini au încercat să o caute cu lanterne, sperând să o găsească în viaţă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o asemenea tragedie.

Ministrul din Uttar Pradesh ar fi cerut un proces rapid în instanță, ţinând cont că întârzierile procesului judiciar sunt o problemă frecventă în India, ţara având o reputație pentru crimele teribile împotriva femeilor și fetelor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 7 ani batjocorită şi omorâtă într-un ritual de magie indian pentru o femeie care dorea să rămână însărcinată

Breaking News

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul

Românii care au trecut de la ROBOR la IRCC încep să regrete. Rate mai mari şi cu 1.000 de lei de la anul