Antena Meniu Search
x

Fetiță de 8 ani fugită de acasă, după o ceartă cu părinții, răpită de pe trotuar, abuzată și ucisă de un cuplu, pe insula Sahalin

O fetiță de 8 ani fugită de acasă, după o ceartă cu părinții, a fost răpită de pe trotuar, abuzată și ucisă de un cuplu, pe insula Sahalin. Ultimele momente cu Vika în viață au fost filmate.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.07.2020, 08:43

  • Vika a plecat de acasă la prietenii ei din oraș.
  • Un cuplu a luat-o cu mașina și trei zile nu s-a știut nimic de copilă.

Vika Teplyakova, în vârstă de opt ani, a fost ucisă de Igor și Kristina Dvornikov, după ce fetița fugise de acasă, în urma unei certe cu părinții. Cei doi soți au văzut-o pe trotuar pe copilă și au luat-o în mașina lor. După trei zile, ei au mers la poliție și și-au recunoscut crima.

Peste 500 de oameni s-au oferit voluntari pentru a căuta Vika, fetița fiind dată dispărută luni, după ce a fost surprinsă de camerele de supraveghere mergând singură pe marginea drumului, pe trotuar.

Purtând un tricou și pantaloni scurți albaștri, fata încerca să ajungă la prietenii ei din orașul în care locuia cu familia, Novo-Aleksandrovsk, pe insula Sahalin, insulă din Pacific, la nord de Japonia, care aparține Rusiei.

Vika a fost dispărută trei zile, până când o femeie de 32 de ani s-a dus la Poliție și a spus că ea și soțul ei au luat-o pe fată cu mașina. Cuplul a fost identificat ca Igor și Kristina Dvornikov, iar polițiștii au publicat imagini cu cei doi suspectați de oribila crimă, scrie Daily Mail..

Bărbatul i-a spus soției sale că va „ataca” fata și „femeia nu a făcut nimic pentru a-l opri, pentru că era prea speriată de el”, potrivit unei surse de poliție. Fata a fost violată și sugrumată cu o pungă de plastic. A murit luni, în ziua în care a dispărut, a declarat surse din poliție.

Kristina Dvornikov le-a arătat polițiștilor și locul unde a fost ascunsă fetița. Soțul ei a negat inițial toate faptele, dar ulterior a recunoscut răpirea, abuzul sexual și uciderea copilei, mai spuns surse ale poliției ruse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 8 ani fugită de acasă, după o ceartă cu părinții, răpită de pe trotuar, abuzată și ucisă de un cuplu, pe insula Sahalin