Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 3 ani a murit după ce a căzut într-o oală incinsă, la şcoală. Bucătarul asculta muzică la căşti

O fetiţă de trei ani şi-a pierdut viaţa într-un mod terifiant, după ce a căzut într-o oală cu mâncare fiartă, la o şcoală din India. Bucătarul asculta muzică la căşti în acel moment şi nu a auzit ţipetele de groază ale micuţei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.02.2020, 14:17

Oală încinsă cu mâncare
Fetiţa a alunecat şi a căzut în oala cu mâncare fiartă - Profimedia

O fetiţă de trei ani şi-a pierdut viaţa într-un mod terifiant, după ce a căzut într-o oală cu mâncare fiartă, la o şcoală din India. Bucătarul asculta muzică la căşti în acel moment şi nu a auzit ţipetele de groază ale micuţei.

Copila a suferit arsuri mult prea grave după ce a căzut în oala cu curry, la o şcoală publică din Mirzapur, în Uttar Pradesh, luni şi a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Potrivit tatălui fetiţei, bucătarul nici nu a văzut la timp ce s-a întâmplat, fiind ocupat să asculte muzică la căşti. Fratele fetei a fost cel care a observat incidentul şi a strigat după ajutor.

Micuţa de doar 3 ani a fost dusă la spital în stare critică, însă arsurile i-au fost în cele din urmă fatale.

Potrivit Daily Mail, o anchetă a fost demarată după cele întâmplate, iar un judecător a dispus suspendarea drectorului şcolii în urma tragediei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este prima dată când un copil moare în incinta unei instituţii din cauza neglijenţei angajaţilor.

În noiembrie 2019 un băiat de aceeaşi vârstă, din Telangana, India, a murit în aceleaşi condiţii, după ce s-a jucat în apropierea recipientului încins, iar un băiat de 6 ani de la o şcoală privată a alunecat şi a căzut într-o oală fiartă în care se pregătea sambar, un sos extrem de picant.

A fost dus de urgenţă la spital de un profesor, dar rănile de peste 70% din suprafaţa corpului i-au adus moartea câteva ore mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 3 ani a murit după ce a căzut într-o oală incinsă, la şcoală. Bucătarul asculta muzică la căşti