Antena Meniu Search
x

Situaţie cumplită pentru familia de români a cărei fetiţă de 4 ani a fost abuzată în Ungaria

Familia de români a cărei fetiţă de 4 ani a fost abuzată în Ungaria trece printr-o situaţie cumplită. Cristina şi Lucian au vorbit cu presa din Ungaria despre durerea lor, mai ales că nu înţeleg nimic din ce li se întâmplă, fiind încă şocaţi.

Cristina şi Lucian nu mai ştiu nimic despre fetiţa lor de doar 4 ani
Situaţie cumplită pentru familia de români a cărei fetiţă de 4 ani a fost abuzată în Ungaria - zoom.hu

Familia de români a cărei fetiţă de 4 ani a fost abuzată în Ungaria trece printr-o situaţie cumplită. Cristina şi Lucian au vorbit cu presa din Ungaria despre durerea lor, mai ales că nu înţeleg nimic din ce li se întâmplă, fiind încă şocaţi.

Cei doi părinţi spun că micuţa Andrea nu a fost violată, deşi medicii au descoperit la spital, unde fusese dusă plină de sânge şi cu femurul zdrobit că ea fusese abuzată. "Nimeni nu a rănit-o vreodată, toată lumea o iubea. Toţi aveau grijă de ea", a declarat Lucian, tatăl fetiţei.

Românii locuiesc la Cegled, într-o colonie de muncitori în agricultură. Părinţii Andreei susţin că aceasta s-a accidentat în curtea casei, încercând să mişte o greutate de 500 de kg, de fier. "Am văzut-o când a ieşit fugind din casă, m-am întors să-l iau pe cea mic şi i-am spus ei să plece de acolo, că e periculos.", e declaraţia Cristinei.

"L-am chemat pe tatăl meu, căzuse peste ea greutatea, peste picior. Am fost şocat iniţial, soţia mea striga şi nu putea mişca greutatea.", îşi aminteşte Lucian cum a găsit-o pe Andreea.

Pe acelaşi subiect

Părinţii copilei susţin că aceasta era plină de sânge când a ajuns la spital pentru că pătura în care au dus-o se murdărise. Sângera abundent la femurul zdrobit. Apoi, spun ei, copila a fost transferată de la Cegled la Budapesta, fără ca cineva să le spună ceva.

Şi s-au trezit cu poliţia acasă, toţi cei din casă au fost interogaţi. Atunci au aflat că fetiţa, susţin anchetatorii, fusese violată. Toţi bărbaţii casei au oferit probe ADN, iar unchiul fetiţei, fratele Cristinei, a fost de mai multe ori supus testului cu detectorul de minciuni.

Fetiţa de 17 luni a românilor a fost luată de autorităţi

Protecţia copilului din Ungaria a luat din fmailie şi fata cea mică, de 17 luni, iar acum o săptămână Andrea a fost externată din spitalul din Budapesta, dar a fost dusă într-un centru pentru protecţia minorilor, fără ca părinţii să o vadă.

Reporterii publicaţiei maghiare Zoom.hu au contactat poliţia şi anchetatorii nici nu au confirmat nici nu au infirmat posibilul viol, spunând doar că investighează o agresiune cu autor necunoscut.

În tot acest timp, Cristina şi Lucian nu îşi pot vedea copiii, sunt terminaţi de durere, dar recunosc că ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de Andreea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Situaţie cumplită pentru familia de români a cărei fetiţă de 4 ani a fost abuzată în Ungaria