Antena Meniu Search
x

Fetiţă româncă, răpită la Londra, chiar din faţa tatălui ei, cu tot cu maşină, a fost găsită

O familie de români din Marea Britanie a trăit cel mai mare coşmar pe care şi-l poate imagina un părinte. Fetiţa de nici doi ani a fost răpită de sub ochii tatălui. Micuţa se afla în maşina pe care părintele voia s-o vândă.

Vezi și

O familie de români din Marea Britanie a trăit cel mai mare coşmar pe care şi-l poate imagina un părinte. Fetiţa de nici doi ani a fost răpită de sub ochii tatălui. Micuţa se afla în maşina pe care părintele voia s-o vândă. Un individ care a susţinut că vrea să cumpere autoturismul a urcat la volan şi s-a făcut nevăzut. În Londra, cei mai buni poliţişti au plecat în căutarea fetiţei românce.

Drama cuplului de români a început atunci când tatăl fetiţei s-a întâlnit cu un individ căruia urma să-i vândă o maşină. Copila era pe scaunul din dreapta când bărbatul de origine asiatică a urcat în autoturism, sub pretextul că vrea să testeze motorul. Individul a pornit în trombă, înainte ca tatăl fetiţei să urce şi el în maşină. Mai bine de trei ore, toată Londra a fost în alertă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştirea că un copil român a fost răpit a apărut în cele mai importante publicaţii, dar şi la posturile de televiziune britanice.

Jurnaliştii din Marea Britanie au împărtăşit publicului inclusiv informaţii despre modelul autoturismului şi numărul de înmatriculare al acestuia. Zeci de români, dar şi britanici din cartierul londonez Newham au participat la operaţiunea de căutare.

La un moment dat, maşina a fost găsită abandonată la câteva străzi distanţă de locul dispariţiei. Tot acolo era şi fetiţa. Speriată, dar teafără.

Copila purta o haină groasă care nu-i aparţine, scrie presa britanică. Poliţiştii cred obiectul vestimentar i-a fost dat fie de hoţ, fie de un voluntar care a participat la operaţiunea de căutare. Individul care a răpit-o este căutat în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Fetiţă româncă, răpită la Londra, chiar din faţa tatălui ei, cu tot cu maşină, a fost găsită