Antena Meniu Search
x

Fetiță nou-născută, găsită într-o pungă de plastic, în pădure

O fetiță perfect sănătoasă a fost găsită într-o pungă de plastic, într-o pădure din statul american Georgia. Momentul emoționant a fost filmat de către unul dintre ofițerii care au participat la intervenție.

de Redactia Observator

la 26.06.2019, 10:06

Fetiță abandonată în Georgia
Copila fusese abandonată într-o pungă de plastic, imediat după naștere - captură video Youtube | Forsyth County Sheriff's Office

O fetiță perfect sănătoasă a fost găsită într-o pungă de plastic, într-o pădure din statul american Georgia. Momentul emoționant a fost filmat de către unul dintre ofițerii care au participat la intervenție.

Autoritățile din Georgia au început o amplă acțiune de căutare a unei mame, după ce o fetiță nou-născută, ce avea încă cordonul ombilical, a fost găsită într-o pungă de plastic.

Alerta s-a dat în seara zilei de 6 iunie, după un apel telefonic prin care ofițerii erau informați că într-o pădure din districtul Forsyth se aud plânsete de copil, infomează Daily Mail.

Pe imaginile filmate de unul dintre agenții sosiți la fața locului se poate observa cum bebelușul, abandonat în pungă, începe să plângă și să se miște atunci când este salvat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița era acoperită cu sânge, în urma nașterii, și avea cordonul ombilical netăiat, ceea ce duce la concluzia că nașterea nu s-a produs în prezența medicilor.

O intervenție "divină"

"Uite cât de drăguță ești", se aude spunând un ofițer, în timă ce un altul îi atinge mânuțele și o înfășoară într-o pătură. 

Copila a fost dusă imediat la spital, unde a primit numele "India". Specialiștii i-au acordat primul ajutor, iar acum fetița este în afara oricărui pericol, fiind preluată de serviciul de asistență socială din statul american.

Mama copilei încă nu a fost identificată. Ron Freeman, șeriful districtului, a catalogat intervenția drept "divină", ținând cont că zona în care a fost găsit bebelușul este una slab populată, iar familia care a sunat la numărul de urgență 911 tocmai se întorsese dintr-o vacanță.

Persoanele care au informații despre o femeie din zonă în ultimele etape ale sarcinii sunt rugate să apeleze autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fetiță nou-născută, găsită într-o pungă de plastic, în pădure