Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului armat din Londra: fetiță de 9 ani în stare gravă, după ce un individ a deschis focul asupra unui restaurant

Un atac armat fulger a zguduit capitala Regatului Unit. Un bărbat, încă neidentificat, a deschis focul asupra unui restaurant. Patru oameni au fost răniţi. Printre ei se află şi o fetiţă de 9 ani, ce se zbate între viaţă şi moarte. Poliţiştii încearcă să-l găsească în tot oraşul pe agresor.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 22:07

Atacul sângeros a avut loc la ora 9 seara, în cartierul rău famat Dalston, în apropierea unui restaurant plin până la refuz de clienţi. Martorii spun că un bărbat aflat pe o motocicletă a tras cinci focuri de armă asupra localului. Ţinta ar fi fost trei indivizi ce erau în afara restaurantului. Victimă colaterală este o fetiţă de 9 ani, ce se afla cu familia ei la masă. 

"O fetiţă de 9 ani, ce se afla în restaurant alături de familia ei, a fost rănită de glonţ şi este în spital în stare critică", a declarat un reprezentant al Poliției din Londra.

Imediat după atacul din Londra, forţele de ordine au instituit carantina în întreaga zonă

Vezi și

Nimeni nu a putut pleca sau intra. Poliţiştii încearcă să-l găsească pe agresor în tot oraşul. Prima ipoteză a autorităţilor e că motocicleta a fost furată, iar în spatele atacului este o grupare mafiotă implicată în traficul cu droguri la Londra. 

Pe acelaşi subiect

"Nu m-ar suprinde dacă peste câteva ore sau zile o să auzim că a avut loc un alt atac armat, deoarece astfel de cazuri au legătură cu traficul ilegal de droguri", este de părere Peter Bleksley, fost poliţist 

La câteva ore după atac, primarul londonez Sadiq Khan a transmis un mesaj comunităţii zguduite de violentul eveniment: "Atacul care a avut loc în Dalston, noaptea trecută, este şocant şi un act insensibil. Gândurile mele sunt alături de cei răniţi, familiile lor, cei apropiaţi şi întreaga comunitate, în aceste vremuri tulburi". 

Londra are a doua cea mai ridicată rată a omuciderilor din Marea Britanie. 112 oameni au fost ucişi într-un singur an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Stiri externe » Filmul atacului armat din Londra: fetiță de 9 ani în stare gravă, după ce un individ a deschis focul asupra unui restaurant