Antena Meniu Search
x

Video Filmul prăbuşirii avionului în care se afla starul de la Hollywood, Christian Oliver, şi cele două fiice ale sale. Pilotul ceruse să se revină cu 2 minunte înainte de tragedie

O stea de la Hollywood s-a stins. Actorul Christian Oliver și fiicele sale au murit când avionul lor privat s-a prăbușit în Caraibe. Starul care a jucat în numeroase producții americane, precum Speed Racer sau Indiana Jones, avea 51 de ani.

de Redactia Observator

la 06.01.2024, 20:16

Vezi și

Acesta este momentul şocant al prăbuşirii. La bordul aeronavei se aflau pilotul, actorul şi cele două fiice ale sale, de 10 şi 12 ani. Avionul a decolat de pe insula Bequia şi se îndrepta spre Santa Lucia. Motorul aparatului de zbor avea probleme, iar ofiţerul de la manşă a cerut permisiunea să se întoarcă pe aeroport.

Oliver a cunoscut faima în 1995

Două minute mai târziu, contactul cu turnul de control s-a întrerupt, iar avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în apă. Cei patru și-au pierdut viața pe loc. Corpurile lor au fost recuperate ulterior de garda de coastă.

Oliver a cunoscut faima în 1995, în rolul lui Brian Keller în sezonul al doilea al serialului Salvaţi de Clopoţel. Actorul a jucat în filme de renume la Hollywood, precum Speed Racer, Indiana Jones şi Misterele Berlinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Filmul prăbuşirii avionului în care se afla starul de la Hollywood, Christian Oliver, şi cele două fiice ale sale. Pilotul ceruse să se revină cu 2 minunte înainte de tragedie