Antena Meniu Search
x

Fiul de 19 ani al românului răpus de coronavirus, la Paris: "Îmi e frică să mă opresc din vorbit, ca să nu mă gândesc că moare tata!"

Fiul de 19 ani al românului răpus de coronavirus, la Paris: "Îmi e frică să mă opresc din vorbit, ca să nu mă gândesc că moare tata!". Mesajul băiatului după ce și-a pierdut tatăl, e cutremurător.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.04.2020, 09:49

Român mort în Franța
Fiul de 19 ani al românului răpus de coronavirus, la Paris: "Îmi e frică să mă opresc din vorbit, ca să nu mă gândesc că moare tata!" - Facebook
  • Marian a murit la 47 de ani, răpus de coronavirus.
  • Românul era șofer de TIR în Franța.

Fiul de 19 ani al românului răpus de coronavirus, la Paris: "Îmi e frică să mă opresc din vorbit, ca să nu mă gândesc că moare tata!". Mesajul băiatului după ce și-a pierdut tatăl, e cutremurător.

Șoferul român de TIR care întreba pe Facebook dacă a văzut cineva un mort de coronavirus, s-a stins răpus de virusul ucigaș, în Franța, pe 10 aprilie. Acum mai puțin de o lună Marian credea că pandemia e o imensă conspirație mondială.

Marian, care avea 47 de ani, scria pe 17 martie pe Facebook: "Buna ziua la toata lumea, am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi intrebarea mea este : a vazut cineva un om bolnav s-au un om mort de la Corona ? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost va pup"

La mai puțin de o lună de la acea postare, Marian a murit la Paris, într-un spital, răpus chiar de coronavirus. Fiul lui, Andrei, a stat lângă tată până în ultima clipă și a povestit unui prieten al acestuia, Remus Radu, ce simte.

Pe acelaşi subiect

Postarea prietenului e cutremurătoare: ""ÎMI E FRICĂ SĂ MĂ OPRESC DIN VORBIT, CA SĂ NU MĂ GÂNDESC CĂ MOARE TATA. GÂNDUL ĂSTA E INSUPORTABIL !!! Mi se face inima cât un purice, sau pielea de găină, cum zicem noi romanii de rând, în lipsa unor cuvinte mai alese, acum, la rece,cand rememorez fraza scrisă de un baiat de 19 ani.

Așa începe un dialog pe facebook cu băiatul unui prieten de-al meu, de aici din Paris, Andrei pe numele lui de botez, "Andre" cum îi spun francezii. Vorbim des in ultimul timp, așa e normal să fie intre prieteni dar mai ales în situatii de cumpănă sufletească. Am aflat că tatăl lui este infectat cu virusul COVID-19.", a scris Remus.

Andrei, la rândul lui, a postat un mesaj pe pagina de Facebook a tatălui lui: "Odihneste-te in pace dragă tată ! Toata familia te iubește și ne vei lipsi enorm, ai decedat din cauza virusului ăsta nemernic, mereu ai fost bun si grijuliu cu mine, o sa incerc sa te fac mandru de mine in anii viitori si sa speram ca de acolo vei avea grije de cei doi bunici ai mei ❤️ nu am cuvinte sa descriu durerea pe care o am, incercam sa fim tari si sa fim sudați alaturi de tot neamul. La revedere dragă tată ! Te iubesc ❤️💫😇

10/04/2020 🕯👼"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fiul de 19 ani al românului răpus de coronavirus, la Paris: "Îmi e frică să mă opresc din vorbit, ca să nu mă gândesc că moare tata!"