Antena Meniu Search
x

Fiul lui Joe Biden, Hunter, va pleda vinovat în cazul acuzațiilor de neplata unor impozite pe venit şi deţinerea ilegală a unei arme

Fiul preşedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, a fost acuzat de neplata unor impozite fiscale pe venit şi deţinerea ilegală a unei arme şi a încheiat o înţelegere cu Departamentul american al Justiţiei, pottrivit unei scrisori depuse la Curtea Districtuală din Delaware, relatează The Associated Press. Prin această înţelegere - făcută publică marţi -, Hunter Biden pledează vinovat de delicte fiscale şi urmază să ajungă la o înţelegere cu procuratura asupra deţinerii ilegale a unei arme de foc ca toxicoman. Este neobişnuită rezolvarea unui dosar penal federal simultan cu depunerea unor acuzaţii la tribunal, comentează AP, care precizează că nu este pentru prima oară când se întâplă acest lucru.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 20:18

Vezi și

Hunter Biden va pleda vinovat pentru două infracțiuni fiscale și a încheiat un acord cu procurorii federali cu privire la deținerea unei arme în mod ilegal, a declarat marți Departamentul de Justiție al SUA.  Comentatorii de peste ocean subliniază că această înțelegere va avea un impact imediat asupra campaniei  pentru alegerile prezidențiale din 2024, conform CNN.

Acuzele au fost detaliate într-un dosar depus la Curtea Districtului SUA din Delaware, unde procurorul David Weiss, numit de Donald Trump, a condus ancheta care a examinat la un moment dat acuzații de spălare de bani, lobby străin și alte posibile încălcări ale legislației federale a SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Fiul lui Joe Biden, Hunter, va pleda vinovat în cazul acuzațiilor de neplata unor impozite pe venit şi deţinerea ilegală a unei arme