Antena Meniu Search
x

Florin Cioaba e in stare grava intr-un spital din Antalya si asteapta sa fie operat

Regele Cioaba se lupta pentru viata lui! E internat, in stare grava, intr-o clinica foarte apreciata din Antalya. Medicii turci sunt rezervati si au amanat, pana acum, operatia pe cord

Vezi și

Casa Regala a rromilor e in alerta. Imparatul Iulian stie totul despre starea regelui. Suna mereu la clinica din Antalya, unde a fost dus Florin Cioaba, dupa ce l-a lasat inima, la volan. Vacanta care trebuia sa il relaxeze, aproape ca i-a adus sfarsitul. "E intr-o situatie foarte grava, acum am vorbit in Turcia, am cerut sa il trimita in tara", a declarat Iulian Radulescu, imparatul rromilor de pretutindeni.

Medicii turci, dintr-o clinica renumita, l-au tinut mai bine 24 de ore in coma indusa. O interventie chirurgicala e, inca, foarte riscanta. Daca vor decide ca de vina pentru starea regelui sunt vasele calcifiate, doctorii ii vor implanta mai multe stenturi. "Nu stim inca exact ce se va intampla, rudele au stat de vorba cu toti medicii despre situatia lui", a declarat un reprezentant al clinicii.

Pana si presedintele s-a interesat de soarta si a stat de vorba cu fiul Dorin. S-a oferit sa il ajute. "A intervenit si domnul presedinte Basescu, cu avionul SMURD, sa-l aduca domnul Arafat", a dezvaluit imparatul Iulian.

In primavara, rromi din toata lumea zburau spre Romania, la invitatia lui Cioaba, sa participe la Congreul International. Acum, apropiatii au luat avionul cu destinatia Antalya. "Sunt aproape 40-50 de insi acolo. Au mers cu avioanele, cu masinile, au ajuns", a mai spus imparatul rromilor de pretutindeni.

Din tara, Corneliu Vadim Tudor, invitat de onoare la adunarea din aprilie, ii transmite un mesaj celui pe care il numeste "frate". "Ma tem ca e mai grava situatia, din moment ce medicii din Turcia au indus coma. Sa ne rugam la Domnul pentru cei mai napastuiti dintre noi", a spus Vadim.

Daca isi va reveni, o perioada nu va mai sta pe jiltul domnesc, acoperit cu aur. Oamenii lui si-au ales deja un inlocuitor, de moment. "Este Matase Mazilu, pe nume de Matase Mazilu Cioaba, din Bailesti", a spus imparatul Iulian.

Rromii de pretutindeni nu se inchina inca la noul rege pentru ca Florin Cioaba traieste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Florin Cioaba e in stare grava intr-un spital din Antalya si asteapta sa fie operat