Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Focul s-a aprins foarte repede". Cel puțin 23 de morți în autobuzul şcolar cuprins de flăcări, în Thailanda. Ce a provocat nenorocirea

Cel puţin 23 de persoane au murit în Thailanda, după ce un autobuz şcolar care transporta peste 40 de elevi şi profesori într-o excursie a luat foc la periferia capitalei Bangkok, a anunţat marţi poliţia.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 08:27

Cel puțin 23 de morți în autobuzul şcolar cuprins de flăcări, în Thailanda "Focul s-a aprins foarte repede". Cel puțin 23 de morți în autobuzul şcolar cuprins de flăcări, în Thailanda. Ce a provocat nenorocirea - Profimedia

Trairong Phiwpan, comisarul pentru ştiinţe medico-legale, a declarat că 23 de cadavre au fost identificate, o anchetă privind cauzele fiind în curs.

16 elevi şi trei profesori au fost transportaţi la spital pentru tratament, a declarat şi ministrul Transporturilor Suriya Juangroongruangkit, potrivit Reuters.

O scânteie de la una dintre anvelope ar fi produs nenorocirea 

Articolul continuă după reclamă

Imaginile postate pe rețelele de socializare și difuzate de mass-media locale au arătat fum gros, gri, care ieșea din autobuzul şcolar, din care părți erau încă în flăcări. Ulterior, incendiul a fost stins. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Profesorii ne-au spus că focul s-a aprins foarte repede. Din discuţiile cu martorii, credem că explozia a fost cauzată de o scânteie de la anvelopa care a aprins butelia de gaz care alimenta vehiculul", a declarat şeful interimar al poliţiei, Kittirat Phanphet, la o conferinţă de presă, adăugând că unii elevi au scăpat pe geamurile vehiculului.

Prim-ministrul Paetongtarn Shinawatra a declarat că studenții se aflau într-o excursie în provincia Uthai Thani, la aproximativ 250 km (155 mile) nord de capitală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri externe » "Focul s-a aprins foarte repede". Cel puțin 23 de morți în autobuzul şcolar cuprins de flăcări, în Thailanda. Ce a provocat nenorocirea