Antena Meniu Search
x

Focurile de artificii de Anul Nou, anulate pentru al doilea an consecutiv în Londra, din cauza epidemiei Covid-19

Focurile de artificii de la sfârşitul anului, la Londra, organizate în mod tradiţional pe malul Tamisei, au fost anulate al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei covid-19, a anunţat marţi primăria capitalei britanice.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 19:04

Focuri de artificii în Londra
Focuri de artificii în Londra - Shutterstock - foto ilustrativ

”Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia covid-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a anunţat un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan. Primăria Londrei studiază un număr de ”opţiuni interesante” în locul focurilor de artificii, a anunţat el şi a promis că ”Londra va intra în Noul An într-un mod spectaculos”.

Fără artificii pentru londonezi

Înantea pandemiei covid-19, Londra organiza în fiecare an un foc de artificii impresinant, care atrăgea o mulţime imensă în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei. Acest eveniment a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei covid-19 şi a fost înlocuit cu focuri de artificii improvizate şi jocuri de lumină. Potrivit tabloidului The Sun, Londra urmează să sărbătorească Anul Nou printr-un spectacol, de la miezul nopţii (ora locală) la ora 1.00, în Trafalgar Square, în centrul oraşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Focurile de artificii de Anul Nou, anulate pentru al doilea an consecutiv în Londra, din cauza epidemiei Covid-19