Antena Meniu Search
x

Video Forfotă mare într-o regiune din Scoția: 15 perechi de gemeni încep școala în această toamnă.”Vreau să învăţ literele şi numerele”

Este mare agitaţie într-o mică regiune din Scoţia. Şi asta pentru că în același timp încep școala 15 perechi de gemeni. Momentul a fost marcat de părinţi şi învăţători cu o sesiune foto cu micii şcolari.

de Redactia Observator

la 14.08.2021, 21:37

Vezi și

15 perechi de gemeni încep clasa întâi în acelaşi timp într-un district din vestul Scoţiei. Fiecare cu propriile aşteptări şi pretenţii: ”Abia aştept să îmi fac prieteni!/ ”Vreau să învăţ literele şi numerele”./ ”Trebuie să învăţ cum să pocnesc din degete!/ ”Ştiu să fac cu ochiul!”

Nedespărţiti de mici, gemenii vor fi acum şi colegi de clasă. Gândul le este însă tot la joacă. ”Ne place să ne jucăm împreună de-a v-aţi ascunselea!”/ ”Avem un joc la şcoală, Minecraft! Îmi place să-l joc!”

Grijile le-au lăsat toate în seama părinţilor, care au alergat prin magazine după rechizite şi ghiozdane. Câte două seturi din fiecare. Părinte: ”De obicei, gemenii nu observă alte perechi de gemeni. Aşa că, pentru ei este, evident, ceva special. E bine pentru ei să vadă că există şi alţi gemeni şi nu sunt un caz singular”.

Nimeni nu îşi explică de ce în fiecare an se nasc atât de mulţi gemeni în această regiune din vestul Scoţiei. În total, în şcolile din această zonă, în clasele 1-7, învaţă 100 de perechi de gemeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Forfotă mare într-o regiune din Scoția: 15 perechi de gemeni încep școala în această toamnă.”Vreau să învăţ literele şi numerele”