Antena Meniu Search
x

Fost jucător de la academia Arsenal, paralizat complet după ce a consumat o băutură "cu droguri" la o ieșire în oraș

 Un fost jucător al academiei Arsenal a rămas tetraplegic și are nevoie de îngrijire 24 de ore din 24 după ce a consumat o băutură "cu droguri" la o ieșire în oraș.

de Redactia Observator

la 25.04.2023, 10:10

fost jucător de la Academia Arsenal rămas paralizat
Fost jucător de la Arsenal, paralizat complet după ce a consumat o băutură "cu droguri" la o ieșire în oraș - GoFundMe

Daniel Cain, 23 de ani, e acum în scaun cu rotile și se luptă pentru a-și recăpăta viața după incidentul devastator. Fostul jucător de la academia Arsenal a rămas tetraplegic după ce în băutura sa au fost puse "droguri” în timpul unei ieșiri în oraș, scrie The Independent.

Daniel Cain era un fotbalist în formă și sănătos, dar după o noapte petrecută în oraș cu prietenii, viața tânărului de 23 de ani a fost schimbată de o "farsă”, deoarece un stop cardiac i-a privat creierul de oxigen.

De aproape 3 ani viata i s-a schimbat complet

În timpul ieșirii în oraș, pe 9 iunie 2020, prietenii lui Daniel au observat că acesta avea o "culoare ciudată" și nu se trezea, așa că au încercat să îi facă resuscitare cardio-respiratorie în timp ce a fost chemată ambulanța. La sosirea ambulanței, medicii s-au chinuit 24 de minute înainte de a-i face inima să bată din nou, dar creierul și măduva spinării au fost lipsite de oxigen, provocându-i leziuni grave.

Potrivit Mediafax, memoria sa pe termen scurt a fost afectată în mod semnificativ, dar cea pe termen lung a rămas intactă, a spus mama sa.

După doi ani și jumătate de schimbat spitale și centre de îngrijire, el a reușit în cele din urmă să se întoarcă acasă, dar acum folosește un scaun cu rotile și are nevoie de îngrijire permanentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Fost jucător de la academia Arsenal, paralizat complet după ce a consumat o băutură "cu droguri" la o ieșire în oraș