Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fotbalist pe patul de moarte comandă o ultimă petrecere de ziua de naştere a fetiţei lui (Video)

Condamnat la moarte de o boală incurabilă, fotbalistul olandez Fernando Ricksen a comandat, de pe patul de spital din Scoţia, o ultimă petrecere pentru ziua de naştere a fiicei lui, Isabella Ricksen, care a împlinit şapte ani.

de Cristi Ioniţă

la 02.12.2019 , 20:08

Ricksen a comandat petrecerea pentru ziua de naştere a fiicei lui Ricksen, pe patul de spital, alături de fiica lui - Mirror Online

Condamnat la moarte de o boală incurabilă, fotbalistul olandez Fernando Ricksen a comandat, de pe patul de spital din Scoţia, o ultimă petrecere pentru ziua de naştere a fiicei lui, Isabella Ricksen, care a împlinit şapte ani.

Ricksen este imobilizat într-un pat de spital din Airdrie, Scoţia, şi mai poate comunica doar prin intermediul unui computer special.

Chiar şi aşa, jurnaliştii de la Mirror Online, susţin că Ricksen a găsit puterea necesară pentru a comanda o petrecere specială pentru ziua de naştere a fiicei lui.

Articolul continuă după reclamă

În condiţiile în care este foarte posibil ca aniversarea să fi fost ultima petrecută împreună, Ricksen a acceptat ca prietenii şi rudele să-i umple camera de spital cu tort, baloane şi cadouri pentru micuţa Isabella, care s-a dovedit a fi extrem de încântată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ricksen, 12 selecţii în naţionala Olandei, a fost ajutat în demersul său de foşti coechipieri precum Michael Mols, Arthur Numan şi Giovanni van Bronckhorst.

Ricksen, trecut pe la AZ Alkmaar, Glasgow Rangers şi Zenit St. Petersburg, ar urma să împlinească 43 de ani pe 27 iulie, însă boala de care suferă din 2013, scleroză laterală amiotrofică, îl pune în situaţia de a se gândi că fiecare zi poate fi ultima din viaţa lui.

Din acest motiv, olandezul a şi decis ca, pe 28 iunie, să aibă ultima apariţie publică, eveniment la care a anunţat că aşteaptă cât mai multă lume, prieteni, rude, vedete şi foşti coechipieri, şi la care se va organiza o strângere de fonduri pentru a atrage atenţia asupra bolii incurabile de care suferă.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Fotbalist pe patul de moarte comandă o ultimă petrecere de ziua de naştere a fetiţei lui (Video)