Antena Meniu Search
x

Fratele Danei Leonte, românca ucisă în Spania: "Pentru el, închisoare pe viaţă. Trebuie să aducem fetiţa în România"

Florin Leonte, fratele Danei Leonte, tânăra mămică româncă dispărută în Spania, despre care se bănuieşte că a fost ucisă, a precizat că singurul lucru la care se poate gândi acum este să-şi aducă nepoţica în ţară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.09.2019, 16:00

Florin Leonte, fratele Danei Leonte, tânăra mămică româncă dispărută în Spania, despre care se bănuieşte că a fost ucisă, a precizat că singurul lucru la care se poate gândi acum este să-şi aducă nepoţica în ţară.

Dana Leonte avea o fetiţă de 10 luni cu spaniolul bănuit că a ucis-o pe româncă.

Familia Danei Leonte încearcă să aducă fetiţa tinerei în România

Familia româncei dispărută în Spania, despre care se prespune că a fost ucisă de iubitul său, un spaniol, şi-a exprimat dorinţa de a aduce fetiţa de 10 luni a Danei Leonte în România, având în vedere că tatăl fetiţei, spaniolul bănuit de crimă, este în arest, iar Dana este încă dată dispărută.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, fratele Danei este convins că spaniolul la ucis-o pe sora sa şi spune că bărbatul merită să stea în puşcărie pe viaţă.

Întotdeauna l-am considerat suspect. Am ştiut dintodeauna că el este criminalul. Sper să se ducă la închisoare pentru tot restul vieţii lui şi să putem să luăm fata din mediul acela. Trebuie sî o aducem în România, pentru că ce se întâmplă acum nu-i va fi de folos niciodată. Când va creşte şi va afla că tatăl i-a omorât mama, că tatăl ei e un criminal, nu-i va fi deloc uşor", a declarat Florin, fratele Danei Leonte, pentru canalsur.es.

Dana Leonte a dispărut în urmă cu 3 luni

Dana Leonte a dispărut în iunie, din municipiul Arenas, unde locuia împreună cu iubitul ei. La momentul dispariţiei, spaniolul a spus că românca a plecat de bună voie, abandonându-şi copilul abia născut. Tot spaniolul a fost cel care a denunțat dispariția româncei, spunând că femeia avea probleme financiare, se împrumutase de o sumă mare de bani şi fugise în România. Versiune, potrivit presei spaniole, ar fi fost de la început considerată suspectă de autorităţi.

Trei luni mai târziu, spaniolul a fost arestat ca suspect, după ce fragmente osoase din corpului româncei (un femur) au fost descoperite pe un câmp. Testele de specialitate au demonstrat că aparţin Danei Leonte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Fratele Danei Leonte, românca ucisă în Spania: "Pentru el, închisoare pe viaţă. Trebuie să aducem fetiţa în România"