Antena Meniu Search
x

Frumoasa profesoară care îşi PREMIA elevii CU TRUPUL SĂU ar fi fost dată pe mâna poliţiei de un COLEG INVIDIOS şi probabil va înfunda puşcăria

Tânăra profesoară, care afla la primul său job cu normă întreagă în învăţământ, este de o frumuseţe notabilă şi a trezit multe pasiuni la o şcoală din North Carolina. Erin McAuliffe era profesoară de matematică la o şcoală pregătitoare, une îi fusese repartizată o catedră.

Tânăra profesoară, care afla la primul său job cu normă întreagă în învăţământ, este de o frumuseţe notabilă şi a trezit multe pasiuni la o şcoală din North Carolina. Erin McAuliffe era profesoară de matematică la o şcoală pregătitoare, une îi fusese repartizată o catedră.

GALERIE FOTO cu NĂUCITOAREA profesoară care îşi PREMIA elevii CU TRUPUL SĂU ar fi fost dată pe mâna poliţiei de un COLEG INVIDIOS şi probabil va înfunda puşcăria

Tânăra, cu un aspect fizic năucitor, s-ar fi integrat perfect la primul său loc de muncă în învăţământ şi ar fi obţinut în scurt timp rezultate notabile în câmpul muncii, scrie presa locală.

Totuşi sprâncene s-ar fi ridicat în privinţa metodelor sale de perfecţionare a materiei predată la ore. Tânăra profesoară de matematică oferea meditaţii celor mai capabili dintre elevii săi, iar acest lucru se vedea clar în evaluările acestora. Elevi care nu performaseră până atunci în matematici ar fi dezvoltat inexplicabil o afinitate pentru această materie, odată cu preluarea clasei de către domnişoara profesoară.

Şi mai multe semne de întrebare s-ar fi ridicat odată cu apariţia unor discuţii că domnişoara profesoară ar fi fost prea apropriată de elevii săi minori şi că lucruri nepotrivite s-ar întâmpla în timpul şedinţelor private de matematică.

Toată situaţia a degenerat, după ce un profesor coleg al tinerei profesoare a făcut o plângere oficială la poliţie, că frumoasă domnişoară de matematică a avut relaţii nepotrivite cu cel puţin trei dintre elevii săi.

Poliţia a demarat cercetările şi timp de o lună de zile au fost audiaţi în secret atât elevii clasei respective, cât şi colegii profesori ai tinerei. Concluzia poliţiştilor a fost năucitoare. Erin McAuliffe ar fi PREMIAT elevii care înregistrau rezultate notabile la învăţătură cu propriul corp. Într-adevăr, cel puţin trei elevi, adolescenţi de 16 ani, ar fi beneficiat de favorurile sexuale ale tinerei profesoare de matematică.

În cazul tinerei s-a deschis un dosar penal de corupţie de minori, sex cu un minori şi alte capete de acuzare care implică un act sexual cu un minor şi perversiuni.

La prima înfăţişare, tânăra nu şi-a justificat în niciun fel comportamentul şi nu a făcut declaraţii presei. A fost eliberată pe cauţiune, suma fiind stabilită la 120.000 de dolari, iar următorul termen de judecată este pe 29 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Frumoasa profesoară care îşi PREMIA elevii CU TRUPUL SĂU ar fi fost dată pe mâna poliţiei de un COLEG INVIDIOS şi probabil va înfunda puşcăria