Antena Meniu Search
x

Video Furtună brutală în SUA. Stratul de zăpadă poate ajunge la 60 de centimetri, mii de zboruri au fost anulate și sute de școli închise

Regiunile din nordul şi vestul Statelor Unite sunt afectate de o furtună de iarnă calificată de presă drept "masivă" sau "brutală".

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 08:07

Vezi și

Mii de curse aeriene sunt anulate sau întârziate iar circulaţia rutieră este extrem de dificilă sau chiar imposibilă din cauza poleiului. Stratul de zăpadă poate ajunge la 60 de centimetri, iar rafalele de vânt, la 100 de kilometri pe oră.

Mii de curse aeriene sunt anulate sau întârziate

Avertismentele de vreme rea sunt în vigoare pentru zonele unde trăiesc 50 de milioane de oameni. Ca măsură de precauţie au fost închise sute de şcoli, ca şi adunarea legislativă a statului Minnesota.

Efectele furtunii se fac simţite şi pe coasta de est sau în California unde, chiar dacă ninge mai puţin, zeci de mii de oameni au rămas fără curent electric. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Furtună brutală în SUA. Stratul de zăpadă poate ajunge la 60 de centimetri, mii de zboruri au fost anulate și sute de școli închise